Tabung kondensor aluminium persegi
  • Air ProTabung kondensor aluminium persegi

Tabung kondensor aluminium persegi

Nanjing Majestic Company minangka salah sawijining pemasok tabung aluminium paling gedhe ing China. Produksi macem-macem tabung radiator, tabung intercooler, tabung kondensor aluminium persegi lan tabung kondensor bunder, lan liya-liyane.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1. Pengenalan produk
Tabung kondensor minangka salah sawijining komponen penting ing sistem AC. Peran kondisioner hawa: fluorine ing kondisioner hawa dikompres dening kompresor kanggo ngasilake suhu dhuwur lan gas cair tekanan dhuwur, sing dikondensasi dening kondensor dadi suhu rendah lan cairan tekanan dhuwur, banjur mlebu pipa utama kondensor dadi diklumpukake. Tabung kondensor aluminium kothak sing diprodhuksi duwe macem-macem jinis diameter njaba lan cocog kanggo sistem pendinginan macem-macem jinis AC. 1. Jinis utama pipa kondensor persegi lan persegi panjang yaiku: 1). Tabung kondensor aluminium persegi 2) Tabung kondensor persegi panjang.



2.Spesifikasi Produk

Jeneng produk

Tabung kondensor aluminium persegi

Bahan

alumunium

Ukuran/Ketebalan

Miturut katalog utawa gambar utawa syarat pelanggan

Desain lan Toleransi

Miturut gambar utawa conto. Toleransi bakal ditampilake ing saben gambar

Mold

Ngembangake cetakan lan produksi miturut gambar desain

wangun

Square/Flat/Round/Hollow/Oval/Triangle/U Profile/L Profile/T Profile/H Profile

Pelabuhan

SHANGHAI

Sertifikasi Mutu

ISO

wektu pangiriman

15-20 dina kanggo produksi; yen jamur dibukak, nambah 7-12 dina

 

3. Layanan kita
1.Panjaluk sampeyan babagan produk lan rega bakal dijawab sajrone 24 jam.
2.Staf sing wis dilatih lan berpengalaman kanthi profesional bakal mangsuli kabeh pitakon sampeyan ing basa Inggris.
3. OEM banget sambutan.
4. Hubungan bisnis sampeyan karo kita bakal dirahasiakake saka pihak katelu.
5. Nyedhiyani layanan sawise-sales apik, yen sampeyan duwe pitakonan, please reply.

4. Fitur produk tabung kondensor aluminium persegi:
1. Bobot entheng
2. Gampang kanggo solder
3. Good karat resistance. voltase tahan apik
4. Nilai Recovery dhuwur
5. Kisaran panyimpangan cilik
6. Kualitas lumahing dhuwur

5. FAQ
P: Nalika aku bisa njaluk balesan sawise priksaan?
A: Ing 12 jam, sales rep profesional kita bakal ngubungi sampeyan kanggo menehi penawaran.
P: Apa syarat pembayaran?
A: Kita bisa nampa 100% irevocable LC ing ngarsane, simpenan 30% T, etc.
P: Apa jinis paduan sing bisa sampeyan lakoni?
A: 10x-800000 seri.
P: Apa yen aku pengin ngerti rincian liyane babagan perusahaan lan produk sampeyan?
A: Mangga deleng situs resmi kita ing www.mingtai-al.com kanggo informasi luwih lengkap.
P: Apa aku bisa ngunjungi pabrik sampeyan kanggo ngevaluasi kekuatan lengkap sampeyan?
A: Mesthi bisa. Kita bakal ngormati sampeyan teka ing China.


Panas Tags: Tabung kondensor aluminium persegi, Disesuaikan, China, Diskon, Kualitas, Pemasok, Sampel Gratis, Produsen, Kutipan, Garansi Setaun