Tube Kondensor Babak
  • Air ProTube Kondensor Babak

Tube Kondensor Babak

Tabung kondensor bunder minangka salah sawijining komponen penting ing sistem AC. Fluorin ing AC mobil dikompresi kanggo nggawe kompresor kanggo ngasilake gas cair suhu tinggi lan tekanan tinggi, sing dikondensasi dening kondensor banjur dadi cairan suhu rendah lan tekanan tinggi, lan mlebu ing tabung kolektor.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1.Pambuka Produk

Bahan sing digunakake kanggo tabung kondensor bunder yaiku kekuatan, ketahanan las, ketahanan korosi lan daya tahan jangka panjang. Interioré lancar lan kasedhiya ing struktur sing diekstrusi utawa tabung kondensor bunder sing digawe saka aluminium mulus kanggo aplikasi presisi.


2. Parameter Produk (Spesifikasi)

Ukuran Tube Kondensor Bunder
8 * 1.0 / 8 * 1.4 28 * 1,5 / 1.6
9,52 * 1.0 / 1.5 29 * 2.0
10 * 1.0 / 1.1 30 * 1,5 / 1.2 / 2.0
12 * 1.0 / 1.5 30.2 * 1.2
12,7 * 1,5 31,6 * 1,5
13 * 1.2 32 * 1.5 / 1.8 / 2.0 / 2.5
Ukuran luwih akeh, hubungi kami ...


3. Rincian Perusahaan

Didegake ing taun 2007, perusahaan Nanjing Majestic Auto Equipment melu manufaktur, ngekspor lan nyediakake macem-macem produk sistem pendingin otomatis, kaya tabung radiator, tabung intercooler, tabung adhem minyak lan tabung konderser bunder lan liya-liyane.
Kita wis entuk pengalaman sing akeh liwat riset lan pangembangan produk sistem penukar panas lan ngrancang lan pabrik barang kanggo macem-macem aplikasi. Kita nganakake riset lan survey ing unit riset lan pangembangan lan nyoba paling apik kanggo nggawe kinerja sing luwih apik sawetara produk. Kajaba iku, pamriksa lan survey sing ditindakake, mbantu kita ngrancang lan ngembangake produk anyar kanthi keunggulan.
Menapa malih, pabrik kami disertifikasi dening ISO / TS16949. Tim karyawan sing efisien wis ahli karo kabeh proses manufaktur lan tugas liyane sing gegandhengan, saengga ngembangake bisnis ing jagad iki. Luwih saka iku, kita kudu nggayuh kepuasan pelanggan kanthi maksimal lan ngetutake standar etika paling anyar sing nyebabake kita sukses kanthi sukses. Muga-muga bisa nggarap sampeyan!


4. FAQ:

P: Napa kita bisa milih sampeyan?
A: Kita bisa nyedhiyakake layanan respon cepet, wektu cendhak lan rega kompetitif.
P: Pira karyawan sampeyan ing pabrik sampeyan?
A: Kita duwe luwih saka 180 karyawan, 10% minangka teknisi senior.
P: Kepiye kualitas bisa dipesthekake?
A: Kabeh proses kita pancen tundhuk karo prosedur ISO-9001. Lan kita duwe kualitas setaun




Panas Tags: Tabung Kondensor Bunder, Disesuaikan, China, Diskon, Kualitas, Suplier, Sampel Gratis, Produsen, Kutipan, Garansi Setahun