Tabung Kondensor Saluran Mikro
  • Air ProTabung Kondensor Saluran Mikro

Tabung Kondensor Saluran Mikro

Minangka salah sawijining produsen tabung aluminium paling gedhe ing China, kita bisa ngasilake macem-macem tabung, kayata tabung radiator, tabung intercooler, pendingin minyak lan tabung kondensor saluran mikro dll. Kita duwe macem-macem spesifikasi sing sampeyan pilih, utawa yen sampeyan duwe gambar, kita bisa ngasilake miturut sarat sampeyan. Yen ana kabutuhan, sampeyan bisa ngubungi kita kapan wae. Ngarep-arep nggarap sampeyan.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1.Pambuka Produk

Tabung kondensor saluran mikro minangka bahan tabung poros tembok sing keren tipis sing nggunakake batang aluminium sing ditapis, ekstrusi panas, lan seng sing disemprotake ing permukaan. Umume digunakake ing sistem AC kanggo macem-macem lemari es minangka pendingin sing ramah lingkungan. Panggunaan sistem perlindungan lingkungan anyar minangka bahan utama kanggo para penukar panas AC-saluran arus mikro paralel.


2. Parameter Produk (Spesifikasi)

Jumlah Pesenan Minimal: 1000kg
Rega: negosiasi
Ketentuan Pembayaran: T / T
Kemampuan Pasokan: 50.000 mt saben taun
Wektu Pangiriman: Miturut sarat sampeyan
Rincian kemasan: Kemasan ekspor standar


3. Fitur Produk lan Aplikasi

Tabung kondensor saluran mikro minangka produk aluminium berteknologi tinggi sing diekstrusi panas saka ingot aluminium sing wis disaring banjur disemprotake karo seng kanggo nyegah karat.
Tabung kondensor saluran mikro minangka bahan inti saka kondensor generasi anyar. tabung kondensor saluran mikro nduweni performa luar biasa kanggo nglindhungi lingkungan, efisiensi tinggi, hemat energi lan pengurangan biaya, lan wis dingerteni kanthi jelas ing sistem AC.
Tabung kondensor saluran mikro kita umume digunakake kanggo kondensor lan penguap sistem AC, uga saluran cair kanggo AC, sistem pendingin mesin, inti pemanas lan radiator kanggo adhem udara liyane lan sistem pendingin liyane.


4. FAQ:

P: Apa MOQ sampeyan?
A: MOQ adhedhasar desain sing dipengini lan syarat sampeyan.
P: Apa sampeyan bisa nyedhiyani conto?
A: Ya, conto bakal diwenehake kanggo mriksa kualitas
P: Apa kabijakan conto sampeyan?
A: Kita bisa menehi conto yen stok wis siyap, lan sampeyan mung kudu mbayar biaya pengiriman.




Panas Tags: Tabung Kondensor Saluran Mikro, Disesuaikan, China, Diskon, Kualitas, Suplier, Sampel Gratis, Produsen, Kutipan, Garansi Setahun