Tube Intercooler

Nanjing Majestic Company didegaké ing taun 2007. Perusahaan kami fokus ing produksi tabung radiator, tabung intercooler lan tabung adhem minyak luwih saka 12 yeas. Kita minangka salah sawijining pemasok tabung intercooler paling gedhe ing China. Kajaba iku, pabrik kita disertifikasi dening ISO / TS16949. Mesthi kita bisa menehi produk kualitas lan harga kompetitif. Kita duwe posisi sing apik ora mung kanggo nyedhiyakake tabung berkualitas tinggi , nanging uga layanan purna jual sing apik banget. Insinyur sing wis trampil bakal menehi dhukungan teknis. Uga, kita bisa ngasilake tabung Intercooler khusus, tabung radiator lan tabung aluminium liyane kanggo para pelanggan, yen sampeyan duwe gambar utawa ukuran detail, kita bisa berkembang kanggo sampeyan. Yen ana nees, sampeyan bisa ngubungi kita kapan wae.

Intercooler minangka bagean penting saka sistem supercharger. Iki minangka aksesoris turbocharged sing fungsine kanggo nambah efisiensi ventilasi mesin. Ora preduli apa wae mesin sing diisi daya super utawa mesin turbocharged, dibutuhake supercharging. Intercooler dipasang ing antarane manifold gas, lan umume bahan sing digunakake ing intercooler yaiku tabung intercooler square persegi panjang. Jinis tabung intercooler persegi panjang yaiku: tabung intercooler finned, tabung intercooler persegi utawa miturut syarat pelanggan.

Fitur produk tabung intercooler sing disedhiyakake dening perusahaan kami: bobot entheng, gampang las, resistansi korosi sing apik, resistensi voltase sing apik, kisaran penyimpangan cilik, kualitas permukaan dhuwur. Tabung Intercooler umume digunakake ing sistem pendingin udara, pendinginan lan pendinginan lan aplikasi surya. Wiwit didegake ing taun 2007, kita duwe pengalaman sugih ing tabung intercooler tabung aluminium ing China, lan produke didol menyang Eropa, Mingguan, Oseania, Asia lan negara liyane. Kita fokus kanggo ngasilake produk bermutu, saengga kita duwe reputasi apik ing lapangan aluminium. Yen sampeyan duwe kabutuhan, sampeyan bisa ngubungi kita kapan wae. Muga-muga bisa kerja sama karo sampeyan.
View as  
 
  • tabung aluminium persegi tanpa untu internal Tipe cladding: materi cladding siji-lapisan, cladding pindho lapisan lapisan cladding: 4045, 4343, 7072 lapisan anti-karat-karat, seng bisa ditambahakeProses: welding frekuensi dhuwur, gambar kadhemen

  • Didegake ing taun 2007, perusahaan Nanjing Majestic Auto Equipment melu manufaktur, ngekspor lan nyediakake macem-macem produk sistem pendingin otomatis, kaya tabung radiator aluminium, tabung intercooler aluminium, tabung adhem minyak lan radiator, intercooler, adhem minyak lan luwih akeh. Luwih saka 10 taun Majestic dadi pelopor industri ing Desain & Pabrik Pendingin Aluminium, Nyedhiyakake para Penukar Panas & Pelanggan OEM kanthi solusi sing larang, kanthi rega sing kompetitif kanggo kebutuhan sing adhem. Kita kerja kanthi pendekatan sing wis ditemtokake lan positif, sing mbantu kita njamin kepuasan klien.

  • Perusahaan kita ngekspor lan nyedhiyakake macem-macem Tabung Harmonica Intercooler ing China. Tabung sing ditawakake dikembangake kanthi nggunakake bahan baku kelas paling dhuwur lan teknologi canggih sing sesuai karo norma industri sing wis disertifikasi. Kanggo ngirim cacat gratis ing pungkasan klien, produk iki dicenthang karo macem-macem paramèter kualitas sadurunge pasokan sing ditemtokake dening industri.

 1 
Tuku {kata kunci} saka pabrik sing dadi salah sawijining pabrikan lan pemasok {kata kunci} utama ing China. Produk nyedhiyakake layanan sing apik kayata Garansi Setahun. Yen sampeyan pengin entuk produk diskon, sampeyan bisa njaluk saka kita. Produk kami ora mung nyedhiyakake conto gratis, nanging uga menehi penawaran. Kita uga duwe produk berkualitas tinggi sing disesuaikan. Sambutan kanca lan pelanggan saka omah lan luar negeri kanggo ngunjungi pabrik lan kerja sama karo kita, muga-muga bisa menang kaping pindho.