Tabung Intercooler Aluminium
  • Air ProTabung Intercooler Aluminium

Tabung Intercooler Aluminium

Didegake ing taun 2007, perusahaan Nanjing Majestic Auto Equipment melu manufaktur, ngekspor lan nyediakake macem-macem produk sistem pendingin otomatis, kaya tabung radiator aluminium, tabung intercooler aluminium, tabung adhem minyak lan radiator, intercooler, adhem minyak lan luwih akeh. Luwih saka 10 taun Majestic dadi pelopor industri ing Desain & Pabrik Pendingin Aluminium, Nyedhiyakake para Penukar Panas & Pelanggan OEM kanthi solusi sing larang, kanthi rega sing kompetitif kanggo kebutuhan sing adhem. Kita kerja kanthi pendekatan sing wis ditemtokake lan positif, sing mbantu kita njamin kepuasan klien.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1. Jinis tabung Intercooler Aluminium:

1), papan utama intercooler
Jinis lapisan: bahan lapisan siji lapisan, bahan lapisan lapisan loro
Lapisan: 4045, 4343, 7072 lapisan anti-korosi, seng bisa ditambah
Proses: Stamping
2), tabung intercooler aluminium kanthi sirip
Jinis lapisan: bahan lapisan siji lapisan, bahan lapisan lapisan loro
Lapisan klambi: 4045, 4343, 7072 lapisan anti-korosi, seng bisa ditambah
Proses: welding frekuensi tinggi, gambar adhem
3), tabung intercooler aluminium persegi
Jinis klambi: bahan klambi lapisan siji, klambi lapisan pindho
Lapisan klambi lapisan: 4045, 4343, 7072 lapisan anti-korosi-korosi, seng bisa ditambah
Proses: welding frekuensi tinggi, gambar adhem
4) Ngenalake bahan intercooler
Jinis klambi: bahan klambi lapisan siji, klambi lapisan pindho material
Lapisan klambi: 4045, 4343, 7072 lapisan anti-korosi, seng bisa ditambah
.Keuntungan: 10 ± 2 utawa miturut syarat pelanggan
Lapisan inti: 3003, 3005
Proses produksi: welding frekuensi tinggi, gambar adhem
Kekandelan tembok: 0,08-1,2mm
Penampilan: bisa disesuaikan miturut syarat pelanggan;


2. Parameter Produk (Spesifikasi)

Tabung intercooler
30 * 7.6 * 0.266 62 * 10,1 * 0,45 / 0,50
32 * 7.6 * 0.26 / 0.28 / 0.30 64 * 7,6 * 0,45
40 * 8,08 * 0,40 / 0,45 64 * 7,88 * 0,45
40 * 8 * 0,45 64 * 8,08 * 0,45 / 0,50
48.5 * 4.3 * 0.40 80 * 7,6 * 0,40 / 0,45
65.15 * 4.6 * 0.4 80 * 7,88 * 0,40 / 0,45
50 * 7,6 * 0,45 80 * 8.08 * 0.40 / 0.45 ...
50 * 7,88 * 0,45  
50 * 8,08 * 0,45  


3. Fitur Produk lan Aplikasi

Fitur tabung intercooler aluminium:
1). Bobot entheng
2). Gampang solder
3). Resistansi korosi sing apik
4). Resistensi voltase sing apik
5). Kualitas permukaan dhuwur
6). Nilai daur ulang sing dhuwur
7). Rentang penyimpangan cilik


4. FAQ:

P: Apa MOQ sampeyan?
A: Iki adhedhasar model sing pengin.
P: Napa kita bisa milih sampeyan?
A: Kita bisa nyedhiyakake layanan respon cepet, wektu cendhak lan rega kompetitif.
P: Kepiye rega produk?
A: Regane bisa dirundingake. Bisa diganti miturut jumlah utawa kemasan sampeyan. Nalika Enquiry, wenehake jumlah sing dikarepake.




Panas Tags: Tabung Intercooler Aluminium, Disesuaikan, China, Diskon, Kualitas, Suplier, Sampel Gratis, Produsen, Quotation, Garansi Setahun