Tabung Intercooler Harmonica
  • Air ProTabung Intercooler Harmonica

Tabung Intercooler Harmonica

Perusahaan kita ngekspor lan nyedhiyakake macem-macem Tabung Harmonica Intercooler ing China. Tabung sing ditawakake dikembangake kanthi nggunakake bahan baku kelas paling dhuwur lan teknologi canggih sing sesuai karo norma industri sing wis disertifikasi. Kanggo ngirim cacat gratis ing pungkasan klien, produk iki dicenthang karo macem-macem paramèter kualitas sadurunge pasokan sing ditemtokake dening industri.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1.Pambuka Produk

Auto Intercooler digawe saka tabung, tank lan fin Intercooler. Intercooler minangka piranti mekanik sing digunakake kanggo adhem hawa asupan mesin sing dilengkapi sistem induksi paksa (sistem turbocharger utawa supercharger). Tabung intercooler Harmonica minangka salah sawijining tabung aluminium kanggo intercooler.


2. Parameter Produk (Spesifikasi)

Tabung intercooler harmonika kanggo intercooler duwe spesifikasi lan fitur yaiku:
Jinis produk: tabung intercooler harmonika
Kahanan: Anyar
Awet: Umur Panjang
Paduan aluminium sing cocog kaya AA1060 / 1070/3003/6061/6063
Aplikasi: Biasane digunakake ing intercooler mobil


3.Rincian Produk

Kita nawakake Tube Intercooler sing unggul kanggo klien sing paling dihargai. Tabung Intercooler iki digawe kanthi nggunakake bahan baku kualitas unggul. Klien bisa nggunakake sawetara Intercooler Tube kanthi rega sing paling larang.


4. FAQ:

P: Apa sampeyan bisa ngrancang miturut ukurane?
A: Ya, yen sampeyan duwe gambar, kita bisa ngasilake minangka sarat
P: Pira taun sampeyan perusahaan nggawe tabung?
A: Kita fokus ing manufaktur jinis tabung aluminium nganti 12 yeas
P: Apa sampeyan duwe gambar proyek nyata babagan peralatan kasebut?
A: Ya, kabeh gambar produk iku gambar nyata




Panas Tags: Tabung Intercooler Harmonica, Disesuaikan, China, Diskon, Kualitas, Suplier, Sampel Gratis, Produsen, Penawaran, Garansi Setahun