Tabung Pendingin Minyak

Perusahaan Nanjing Majestic minangka salah sawijining produsen tabung adhem minyak China paling gedhe. Kantor pusat ing Jiangsu, China, kita duwe luwih saka 80 karyawan lan luwih saka 10% teknisi. Kita setya nyedhiyakake solusi aluminium inovatif kanthi kinerja sing luwih dhuwur, kualitas manufaktur sing luwih apik lan layanan sing terkenal. Kita mesthi golek inovasi terus-terusan ing materi, proses, peralatan lan aplikasi, uga perbaikan prosedur, kualitas lan pangiriman sing terus-terusan. Kajaba iku, pabrik kita disertifikasi dening ISO / TS16949. Mesthi kita bisa nawakake tabung adhem minyak sing berkualitas lan rega sing kompetitif. Kita duwe posisi sing apik ora mung kanggo nyedhiyakake tabung berkualitas tinggi, nanging uga layanan purna jual sing apik. Insinyur sing wis trampil bakal menehi dhukungan teknis.

Cara produksi tabung adhem minyak yaiku: strip aluminium sing rata digawe dadi tabung, lan sisihane disambungake karo proses las frekuensi tinggi, lan banjur welding welding ditindakake tanpa nggunakake bahan pengisi. Banjur atur ukuran tabung nganti ukuran lan toleransi sing pas. Umume, bahan inti yaiku 3003, lan paduan sing bisa dikelas komposit yaiku 4343 utawa 4045. Tabung adhem minyak frekuensi dhuwur digunakake ing tabung produksi penukar panas supaya bisa ngobong tungku utawa geni lan nyedhiyakake resistansi korosi korban. Minyak frekuensi dhuwur kita tabung adhem diprodhuksi kanthi presisi tinggi lan toleransi sing sithik banget, sing bisa memenuhi persyaratan spesifik para pelanggan, lan macem-macem ukuran lan bentuk bisa digunakake kanggo ngasilake tabung adhem minyak kanthi macem-macem frekuensi. paduan Lan nyedhiyakake pilihan katalog utawa ukuran khusus.

Tabung adhem minyak nduweni kecepatan las cepet, zona kena panas las cilik, pengelasan ora bisa ngresiki bahan kerja, lan bisa ngelas tabung tembok sing tipis lan tabung logam. Tabung adhem minyak frekuensi dhuwur duwe resistensi korosi sing apik lan kinerja transfer panas sing apik.

Tabung adhem minyak umume digunakake kanggo adhem minyak otomotif lan industri.

View as  
 
 1 
Tuku {kata kunci} saka pabrik sing dadi salah sawijining pabrikan lan pemasok {kata kunci} utama ing China. Produk nyedhiyakake layanan sing apik kayata Garansi Setahun. Yen sampeyan pengin entuk produk diskon, sampeyan bisa njaluk saka kita. Produk kami ora mung nyedhiyakake conto gratis, nanging uga menehi penawaran. Kita uga duwe produk berkualitas tinggi sing disesuaikan. Sambutan kanca lan pelanggan saka omah lan luar negeri kanggo ngunjungi pabrik lan kerja sama karo kita, muga-muga bisa menang kaping pindho.