Tabung Pendingin Minyak Frekuensi Tinggi
  • Air ProTabung Pendingin Minyak Frekuensi Tinggi

Tabung Pendingin Minyak Frekuensi Tinggi

Minangka salah sawijining produsen tabung paling gedhe ing China, tabung adhem minyak frekuensi tinggi kita diproduksi kanthi presisi tinggi lan toleransi sing sithik banget kanggo memenuhi persyaratan spesifik para pelanggan, lan tabung adhem minyak frekuensi dhuwur kanthi macem-macem ukuran lan bentuk bisa digawe saka macem-macem saka wesi Lan nyedhiyakake pilihan katalog utawa ukuran khusus.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1.Pambuka Produk

Tabung adhem minyak frekuensi dhuwur diprodhuksi kanthi nggawe strip aluminium sing rata dadi bentuk pipa, banjur sambungake sudhut kanthi proses welding frekuensi tinggi, lan banjur welding welding tanpa nggunakake bahan pengisi. Banjur atur ukuran tabung nganti ukuran lan toleransi sing pas. Umume, bahan inti yaiku 3003, lan paduan sing bisa dikelas komposit yaiku 4343 utawa 4045. Tabung adhem minyak frekuensi dhuwur digunakake ing tabung produksi penukar panas supaya tungku utawa geni bisa mateni lan nyedhiyakake ketahanan korosi korban.


2. Parameter Produk (Spesifikasi)

Ukuran tabung persegi panjang (Jembar * Dhuwur * kekandelan tembok)
20 * 23 * 1.2 26.6 * 13.89 * 1.2
27 * 18 * 1,5 26.6 * 21.6 * 1.2
27 * 19 * 1.5 27 * 14 * 1.2
29 * 14 * 1.2 27 * 22 * ​​1.2
30 * 30 * 1.2 27 * 27 * 1.2
42.5 * 22 * ​​1.5 27 * 18 * 1,5
45 * 26 * 1,5 27 * 19 * 1.5
9.9 * 9.9 * 1.2 29 * 14 * 1.2
16 * 12 * 1.0 29 * 22 * ​​1.2
16 * 12 * 1.2 32 * 12 * 1.0
17 * 11 * 1.0 32 * 14 * 1.2
20 * 16 * 1.2 38 * 19 * 1.2
20 * 20 * 1.2 38 * 19 * 1.5
20 * 23 * 1.2 54.8 * 16 * 2.6
22 * 40.5 * 1.5 20.6 * 20 * 1.2
Ukuran liyane bisa disesuaikan karo 10 dina kerja.


3. Fitur Produk lan Aplikasi

Karakteristik tabung adhem minyak frekuensi dhuwur yaiku: kecepatan las dhuwur, zona kena panas las cilik, welding ora bisa ngresiki bahan kerja, lan bisa ngelas pipa tembok lancip lan tabung logam las. Lan tabung adhem minyak frekuensi dhuwur duwe korosi sing apik resistensi lan kinerja transfer panas sing apik.
Tabung adhem minyak frekuensi dhuwur umume digunakake pendingin minyak otomotif lan industri.


4. FAQ:

P: Apa bisa dadi distributor sampeyan?
A: Kita golek distributor lan agen ing saindenging jagad.
P: Kepiye paket kasebut?
A: Biasane karton, nanging uga bisa dikemas miturut kebutuhan sampeyan.
P: Kepiye wektu pengiriman?
A: Gumantung saka jumlah sing sampeyan butuhake, biasane 1-25 dina.




Panas Tags: Tabung Pendingin Minyak Frekuensi Tinggi, Disesuaikan, China, Diskon, Kualitas, Suplier, Sampel Gratis, Produsen, Quotation, Garansi Setahun