Oil Cooler Tube karo Internal Waos

Oil Cooler Tube karo Internal Waos

Majestice® China Oil Cooler Tube karo Internal Tooth minangka bagean penting kanggo cooler minyak lan radiator

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk


Oil Cooler Tube karo Internal Waos


1. Pengenalan produk

Kaluhuran® Oil Cooler Tube karo Internal Tooth minangka bagéyan penting kanggo ngadhemke lenga lan radiator, kualitas dhuwur heat sink aluminium lenga tabung adhem bisa nglindhungi mesin otomatis, amarga njamin radiator karo kinerja cooling efisien dhuwur.

Produk nuduhake:



2. Parameter Produk (Spesifikasi)


Spesifikasi Macem-macem ukuran minangka syarat pelanggan

Bahan A6063, A6061, A3003 lan paduan alu seri liyane

Perawatan lumahing Anodizing, polishing, ngowahi, lapisan daya, pabrik finish etc

Desain OEM, ODM, utawa desain dhewe

Peralatan CNC, mesin extruding, mesin ditarik kadhemen, oven pemanasan, mesin straigtening, mesin pemotong



3. Fitur Produk

Tabung adhem lenga kanthi untu internal padhang lan mengilap, bisa nindakake transfer panas sing efisien, kontrol suhu sing apik, lan ora beracun, ora ana ambune, lan ora tembus. suhu lan kadhemen nemen. Proteksi lingkungan,Majestice® tabung adhem lenga karo waos internal recyclable lan recyclable, karo linuwih dhuwur lan exchange panas kurang gangguan

4. Profil Perusahaan

Madeg ing taun 2007, perusahaan Nanjing Majestic Auto Parts melu manufaktur, ngekspor lan nyuplai macem-macem produk sistem pendingin otomatis, kayata tabung radiator, tabung intercooler, tabung pendingin lenga lan radiator, intercooler, pendingin lenga lan liya-liyane.




5. FAQ

P: Apa syarat pembayaran sampeyan?

A: Biasane 30% TT ing advance, imbangan mbayar sadurunge kiriman.

P: Suwene wektu kanggo conto lan produksi massal?

A: Biasane bakal njupuk 15-20 dina kanggo jamur anyar lan conto gratis (ing 5 kg),;

sawise konfirmasi, 25-30 dina kanggo produksi massal.

Q: OEM / ODM kasedhiya?

A: Ya, kita bisa!


Panas Tags: Tabung Pendingin Minyak nganggo Tooth Internal, Disesuaikan, China, Diskon, Kualitas, Pemasok, Sampel Gratis, Produsen, Kutipan, Garansi Setaun