Aluminium Oil Cooler Tube karo Fin

Aluminium Oil Cooler Tube karo Fin

Majestice® China Aluminium Oil Cooler Tube with Fin diprodhuksi kanthi nggawe strip aluminium sing rata dadi bentuk tubular, banjur nyambungake pinggiran liwat proses welding frekuensi dhuwur, banjur jahitan welding tanpa nggunakake bahan pengisi.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Kaluhuran® Aluminium Oil Cooler Tube karo Fin


1. Pengenalan produk

Kaluhuran® Aluminium Oil Cooler Tube with Fin diprodhuksi kanthi nggawe jalur aluminium sing rata dadi bentuk tubular, banjur nyambungake pinggiran liwat proses las frekuensi dhuwur, banjur jahitan las tanpa nggunakake bahan pengisi. Banjur atur ukuran tabung nganti ukuran lan toleransi sing tepat tekan. Umumé, materi inti punika 3003, lan campuran weldable gabungan punika 4343 utawa 4045. Tabung adhem lenga frekuensi dhuwur digunakake digunakake ing tabung produksi exchange panas kanggo ngaktifake tungku utawa geni kanggo brazed lan kanggo nyedhiyani resistance karat kurban.



2. Fitur Produk lan Aplikasi

Karakteristik tabung pendingin lenga aluminium kanthi sirip yaiku: kacepetan welding sing dhuwur, zona sing kena pengaruh panas welding cilik, welding ora bisa ngresiki potongan kerja, lan bisa ngelas pipa tembok tipis lan tabung logam sing dilas.Lan tabung pendingin minyak aluminium kanthi sirip duweni apik resistance karat lan kinerja transfer panas apik.

tabung adhem lenga aluminium karo sirip utamané digunakake coolers lenga otomotif lan industri.




3. FAQ

P: Apa kita bisa dadi distributor sampeyan?

A: Kita nggoleki distributor lan agen ing saindenging jagad.

P: Carane paket?

A: Biasane karton, nanging uga bisa dikemas miturut syarat sampeyan.

P: Kepiye wektu pangiriman?

A: Iku gumantung ing jumlah sing perlu, 1-25 dina biasane.


4. Profil Perusahaan

Babagan awake dhewe:

Madeg ing taun 2007, perusahaan Nanjing Majestic Auto Parts melu manufaktur, ngekspor lan nyuplai macem-macem produk sistem pendingin otomatis, kayata tabung radiator, tabung intercooler, tabung pendingin lenga lan radiator, intercooler, pendingin lenga lan liya-liyane.


Wis luwih saka 10 taun Majestic wis dadi pionir industri ing Desain & Pabrik Pendingin Aluminium, Nyedhiyakake Penukar Panas Trade & Pelanggan OEM kanthi solusi sing berkualitas, regane kompetitif kanggo syarat pendinginan. Kita nggarap pendekatan sing ditemtokake lan positif, sing mbantu njamin kepuasan klien. Barang-barang kasebut bisa digunakake ing macem-macem industri kayata mobil, industri, galangan kapal, nggawe gula, kemasan, navigasi, cetakan, lsp.

Panas Tags: Aluminium Oil Cooler Tube with Fin, Customized, China, Diskon, Quality, Suppliers, Sampel Gratis, Produsen, Kutipan, Garansi Setaun