Tabung Pendingin Minyak Aluminium Sink Panas
  • Air ProTabung Pendingin Minyak Aluminium Sink Panas

Tabung Pendingin Minyak Aluminium Sink Panas

We are a produsen profesional tabung radiator mentah, tabung adhem minyak aluminium sink panas, tabung intercooler, tabung kondensor lan pipa penghubung AC, lan kita nampa OEM lan ODM, kirim gambar kanggo mriksa. Kita bakal ngasilake miturut sarat sampeyan.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1.Pambuka Produk

Tabung adhem minyak aluminium wastafel minangka bagean penting kanggo adhem minyak lan radiator, tabung pendingin minyak aluminium sink panas bisa nglindhungi mesin otomatis, amarga radiator sampeyan bisa nggawe kinerja pendinginan sing efisien.

Produk nuduhake:


2. Parameter Produk (Spesifikasi)

Spesifikasi Ukuran macem-macem minangka syarat pelanggan
Materi A6063, A6061, A3003 lan seri aloi alu liyane
Pangobatan sufi Anodisasi, polesan, puter, lapisan listrik, pabrik dll
Desain OEM, ODM, utawa desain dhewe
Piranti CNC, mesin ekstrusi, mesin sing adhem, oven pemanas, mesin penapis, mesin pemotong


3. Fitur Produk

Tabung adhem minyak aluminium sink panas iku padhang lan mengkilap, bisa nindakake transfer panas sing efisien, kontrol suhu sing apik, lan ora beracun, tanpa ambu, lan ora tahan. Tabung adhem minyak aluminium sink panas iku kompak, entheng lan ekonomis, lan tahan suhu dhuwur lan adhem ekstrem. Perlindhungan lingkungan, tabung adhem minyak aluminium sink panas sing bisa didaur ulang lan didaur ulang, kanthi reliabilitas lan pertukaran panas sing rame


4. FAQ:

P: Apa syarat pembayaran sampeyan?
A: Biasane 30% TT sadurunge, saldo mbayar sadurunge dikirim.
P: Suwene suwene kanggo conto lan produksi massal?
A: Biasane butuh 15-20 dina kanggo cetakan anyar lan conto gratis (ing 5 kg),;
sawise konfirmasi, 25-30 dina kanggo produksi massal.
P: OEM / ODM kasedhiya?
A: Ya, kita bisa!




Panas Tags: Tabung Pendingin Minyak Aluminium Sink Panas, Disesuaikan, China, Diskon, Kualitas, Suplier, Sampel Gratis, Produsen, Quotation, Garansi Setahun