Tabung saluran Mikro Aluminium

Nanjing Majestic minangka pabrik sing apik kanggo ngasilake tabung aluminium multi saluran, saengga bisa nyedhiyakake tabung aluminium multi saluran kanthi macem-macem ukuran, bentuk lan paduan aluminium.

Kita didegake ing taun 2007, kita perusahaan Nanjing Majestic Auto melu ing produksi, ngekspor lan nyediakake macem-macem produk sistem pendingin otomatis, kaya tabung saluran mikro aluminium, tabung radiator, tabung intercooler, tabung adhem minyak lan tabung konderser bunder lan akeh liyane. Kita wis entuk pengalaman akeh liwat riset lan pangembangan produk sistem penukar panas lan wis ngrancang lan pabrik barang kanggo macem-macem aplikasi. Kita nganakake riset lan survey ing unit riset lan pangembangan lan nyoba supaya bisa nggawe macem-macem kinerja produk sing luwih apik. Kajaba iku, pamriksa lan survey sing ditindakake, mbantu kita ngrancang lan ngembangake produk anyar kanthi keunggulan. Kajaba iku, pabrik kita disertifikasi dening ISO / TS16949. Tim karyawan sing efisien wis ahli karo kabeh proses manufaktur lan tugas liyane sing gegandhengan, saéngga ngembangake bisnis ing jagad iki. Luwih saka iku, kita kudu nggayuh kepuasan pelanggan kanthi maksimal lan ngetutake standar etika paling anyar sing nyebabake kita sukses kanthi sukses.

Ngarep-arep nggarap sampeyan!
View as  
 
  • Nanjing Majestic Company minangka pabrik sing apik kanggo produksi tabung aluminium multi-saluran, saengga bisa nyedhiyakake macem-macem tabung aluminium multi-saluran kanthi ukuran, wujud, lan paduan aluminium. Produk ing ngisor iki kasedhiya kanggo pitakon: 1. tabung saluran mikro ekstrusi aluminium2. Aluminium Multi-Port Tube3. Aliran sejajar aluminium tabung datar4. Pipa alumunium galvanis5. Pre-flux dilapisi tabung aluminium6. 7. Pipa Aluminium Dilapisi Silikon Fluks Tabung multi-saluran gedhe (rentang jembaré 50-200mm)8. Tabung datar multi-saluran gabungan ganda

  • Tabung pendingin minyak saluran mikro aluminium minangka bahan tabung datar keropos berdinding tipis sing nggunakake rod aluminium olahan, ekstrusi panas, lan seng disemprotake ing permukaan.

  • Minangka produsen utama kabeh jinis aluminium Majestice® kanggo ijol-ijolan panas, kayata tabung radiator,, tabung intercooler, tabung pendingin lenga lan tabung kondensor microchannel aluminium Majestice®, kita ana ing luwih saka 56 negara. Luwih saka 12 taun pengalaman ing lapangan lan sertifikasi kayata TS16949 lan standar ekstrem supaya kita kompetitif banget ing pasar saiki. Sembarang pitakon utawa panjaluk bakal entuk perhatian kanthi cepet.

  • Sugeng rawuh kanggo tuku Tabung Aluminium Harmonika Kinerja Tinggi kanthi kualitas dhuwur saka Majestic.

  • Perusahaan Bagian Nanjing Majestic Auto khusus nyedhiyakake sumber tabung aluminium, kayata Tabung Las Frekuensi Tinggi Aluminium, tabung flat aluminium saluran mikro, Tabung Aluminium Seamless, Tube Aluminium Komposit. Kita bisa nggawe adat miturut gambar lan sarat, yen ana kebutuhan, welcome to contact us.

 1 
Tuku {kata kunci} saka pabrik sing dadi salah sawijining pabrikan lan pemasok {kata kunci} utama ing China. Produk nyedhiyakake layanan sing apik kayata Garansi Setahun. Yen sampeyan pengin entuk produk diskon, sampeyan bisa njaluk saka kita. Produk kami ora mung nyedhiyakake conto gratis, nanging uga menehi penawaran. Kita uga duwe produk berkualitas tinggi sing disesuaikan. Sambutan kanca lan pelanggan saka omah lan luar negeri kanggo ngunjungi pabrik lan kerja sama karo kita, muga-muga bisa menang kaping pindho.