Aluminium Extrusion Micro Channel tabung
  • Air ProAluminium Extrusion Micro Channel tabung

Aluminium Extrusion Micro Channel tabung

Nanjing Majestic Company minangka pabrik sing apik kanggo produksi tabung aluminium multi-saluran, saengga bisa nyedhiyakake macem-macem tabung aluminium multi-saluran kanthi ukuran, wujud, lan paduan aluminium. Produk ing ngisor iki kasedhiya kanggo pitakon: 1. tabung saluran mikro ekstrusi aluminium2. Aluminium Multi-Port Tube3. Aliran sejajar aluminium tabung datar4. Pipa alumunium galvanis5. Pre-flux dilapisi tabung aluminium6. 7. Pipa Aluminium Dilapisi Silikon Fluks Tabung multi-saluran gedhe (rentang jembaré 50-200mm)8. Tabung datar multi-saluran gabungan ganda

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Aluminium Multi-Port Tube

Teknologi Microchannel ing Penukar Panas
1. Aluminium extrusion saluran mikro tabung solusi alternatif kanggo tabung tembaga lan gandheng aluminium manifolds kanggo nambah efficiency lan ngurangi biaya sakabèhé.
2. Ngurangi daya refrigerant sistem nganti 35 %.
3. Nambah efisiensi energi / koefisien kinerja nganti 10%.
4. Ngurangi konsumsi bahan mentah kanthi luwih saka 40%.
5. Ngurangi biaya manufaktur dibandhingake karo penukar panas aluminium lan tembaga.
6. Gampang kanggo daur ulang.

Kauntungan saka tabung saluran mikro ekstrusi Aluminium:

Dibandhingake karo tabung aluminium tradisional, tabung saluran mikro extrusion aluminium ing permukaan duwe kaluwihan sing luwih gedhe:

1. Ngapikake kualitas lan ngiyataken brazing kanggo mesthekake yen kualitas brazing 100% anti-karat lan ramah lingkungan.
2. Pengurangan biaya: Bahan sirip sing murah ngganteni materi sirip komposit komposit, kekandelan bisa dikurangi 30%, biaya dikurangi banget, konsumsi solder kurang, lan cacat kurang.
3. Perbaikan kondisi kerja: ora ana partikel fluks ing udhara, nyuda efluent banyu lan emisi gas sing mbebayani.

Aplikasi Aluminium extrusion Micro channel Tubes:

1. Transfer panas ing pasar otomotif
2. Transfer Panas ing Pasar HVAC&R (Pemanasan, Ventilasi, Pengkondisian Udara lan Pendingin)
3. Instalasi AC
4. Produksi industri
5. Surya Therma

FAQ:


Q: Suwene wektu pangiriman sampeyan?
A: Umumé 5-7 dina yen barang ana ing saham. Utawa 15-20 dina yen barang ora ana ing saham, adhedhasar jumlahe.
P: Apa sampeyan nyedhiyakake conto? Apa gratis utawa ekstra?
A: Ya, kita bisa nyedhiyakake conto gratis, nanging ora mbayar pengiriman.
P: Apa syarat pembayaran sampeyan?
A: Pembayaran<=1000USD, 100% prabayar. Pembayaran> = 1000 USD, 30% T / T prabayar, imbangan sadurunge kiriman.
Yen sampeyan duwe pitakonan liyane, please aran gratis kanggo hubungi kita.

Panas Tags: Tabung Saluran Mikro Ekstrusi Aluminium, Disesuaikan, China, Diskon, Kualitas, Pemasok, Sampel Gratis, Produsen, Kutipan, Garansi Setaun