Aluminium Microchannel Condenser Tube
  • Air ProAluminium Microchannel Condenser Tube
  • Air ProAluminium Microchannel Condenser Tube
  • Air ProAluminium Microchannel Condenser Tube
  • Air ProAluminium Microchannel Condenser Tube

Aluminium Microchannel Condenser Tube

Minangka produsen utama kabeh jinis aluminium Majestice® kanggo ijol-ijolan panas, kayata tabung radiator,, tabung intercooler, tabung pendingin lenga lan tabung kondensor microchannel aluminium Majestice®, kita ana ing luwih saka 56 negara. Luwih saka 12 taun pengalaman ing lapangan lan sertifikasi kayata TS16949 lan standar ekstrem supaya kita kompetitif banget ing pasar saiki. Sembarang pitakon utawa panjaluk bakal entuk perhatian kanthi cepet.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Condenser multi-port tabung

Kaluhuran® Aluminium microchannel condenser tabung digunakake digunakake ing Pabrik macem-macem exchanger panas:
1) Kondensor
2) Evaporator
3) Oil cooler
4) inti pemanas
5) Kulkas
6) AC
7) Cooling baterei kendaraan listrik, kayata serpentine / serpentine
Peralatan: CNC, mesin ekstrusi, mesin gambar kadhemen, tungku pemanasan, mesin straightening, mesin pemotong

materi umum digunakake kanggo Majestice & reg; tabung kondensor saluran mikro aluminium:

NO. Paduan Si Fe Cu Mn Mg Cr Zn V Ti
1 1050 â¤0,25 0.4
â¤0.05
â¤0.05
â¤0.05
- â¤0.05
â¤0.05
â¤0.03
2 1100 â¤0.95
- 0.05-0.5 â¤0.05
- - â¤0.1
- -
3 3102 â¤0.4
â¤0.7
â¤0.1
0.05-0.4 - - â¤0.3
- â¤0.1
4 3003 â¤0.15
â¤0.15
â¤0.01
0.9-1.1 â¤0.03
â¤0.03
â¤0.05
â¤0.05
â¤0.05

Fitur produk:


Tabung kondensor microchannel aluminium - Digunakake ing kondensor AC otomotif, kanthi area cross-sectional internal sing luwih gedhe lan transfer panas sing luwih apik. Uga nduweni ciri ing ngisor iki:
1. entheng
2. Konduktivitas termal apik
3. resistance karat apik
4. Nilai daur ulang sing dhuwur
5. Kualitas lumahing dhuwur
6. Range toleransi sempit

FAQ

Q: Suwene wektu pangiriman sampeyan?
A: Umumé 5-7 dina yen barang ana ing saham. Utawa 15-20 dina yen barang ora ana ing saham, adhedhasar jumlahe.
P: Apa sampeyan nyedhiyakake conto? Apa gratis utawa ekstra?
A: Ya, kita bisa nyedhiyakake conto gratis, nanging ora mbayar pengiriman.
P: Apa syarat pembayaran sampeyan?
A: Pembayaran<=1000USD, 100% prabayar. Pembayaran> = 1000 USD, 30% T / T prabayar, imbangan sadurunge kiriman.
Yen sampeyan duwe pitakonan liyane, please aran gratis kanggo hubungi kita.

Panas Tags: Tabung Kondensor Microchannel Aluminium, Disesuaikan, China, Diskon, Kualitas, Pemasok, Sampel Gratis, Produsen, Kutipan, Garansi Setaun