Tabung datar aluminium saluran mikro
  • Air ProTabung datar aluminium saluran mikro

Tabung datar aluminium saluran mikro

Perusahaan Bagian Nanjing Majestic Auto khusus nyedhiyakake sumber tabung aluminium, kayata Tabung Las Frekuensi Tinggi Aluminium, tabung flat aluminium saluran mikro, Tabung Aluminium Seamless, Tube Aluminium Komposit. Kita bisa nggawe adat miturut gambar lan sarat, yen ana kebutuhan, welcome to contact us.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1.Pambuka Produk

Tabung datar aluminium saluran mikro (uga diarani "tabung datar aluminium aliran paralel") minangka bahan pipa datar berpori sing tembok lancip sing nggunakake batang aluminium sing ditapis, liwat ekstrusi panas, lan disemprotake karo seng kanggo perlindungan korosi. Umume digunakake ing macem-macem lemari es. Ing sistem AC, minangka bagean pipa sing nggawa prekara sing ramah lingkungan anyar, sistem sing ramah lingkungan anyar minangka bahan utama kanggo generasi anyar aliran mikro paralel penukar panas AC.



2.ProdukParameter (Spesifikasi)

Tabung datar aluminium saluran mikro (Dhuwur * R * Lubang)

12 * 1 * 10K

16 * 3 * 4K

12 * 1 * 12K

16 * 3 * 12K

12 * 1.2 * 12K

16 * 4 * 5K

12 * 1.3 * 11K

16 * 4 * 16K

12 * 1,4 * 10K

16 * 5 * 5K

12 * 1.4 * 11K

16.5 * 2.65 * 7K

12 * 1.4 * 16K

16.5 * 2.65 * 10K

12 * 1,5 * 7K

17 * 1.7 * 16K

12 * 1,5 * 9K

17 * 1.8 * 12K

12 * 1,5 * 12K

17 * 1.8 * 14K

15 * 1,5 * 7K

18 * 2 * 10K

15 * 2 * 8K

18 * 2 * 4K

16 * 1 * 15K

18 * 2 * 8K

16 * 1.2 * 11K

18 * 2 * 10K

16 * 1.2 * 15K

20 * 1.2 * 19K

16 * 1.3 * 14K

20 * 1,4 * 18K

16 * 1.3 * 16K

20 * 1.8 * 10K

16 * 1.3 * 18K

20 * 1.8 * 12K

16 * 1,8 * 8K

20 * 1.8 * 15K

16 * 1.8 * 10K

20 * 2 * 9K

16 * 1.8 * 12K

20 * 2 * 10K

16 * 2 * 2K

20 * 2 * 12K

16 * 2 * 3K

20 * 2 * 15K

16 * 2 * 4K

20 * 2 * 20K

16 * 2 * 7K

20 * 3 * 12K

16 * 2 * 8K

20 * 4 * 4K

Luwih spesifikasi sampeyan bisa ngirim email ...


3.ProdukFeature And Application
Amarga konten teknis dhuwur tabung flat aluminium saluran mikro, mula produksi dadi angel banget. Varietas minimal jembaré 12mm lan kekandelan 1mm, nanging bolongan 12-16. Kesulitan kasebut umume ditampilake ing 6 aspek ing ngisor iki:
1. Rasio ekstrusi gedhe
Rasio ekstrusi nuduhake rasio antarane area salib materi sadurunge ekstrusi panas lan area salib sawise ekstrusi. Umume, 8-50 kali, dene area salib tabung datar saluran aluminium mikro mung udakara 4px2. Nganti luwih saka 400 kali, yaiku luwih saka 8 kali tinimbang proses watesan ekstrusi aluminium.
2. Akurasi dimensi sing dhuwur banget
Akurasi dimensi tabung datar aluminium saluran mikro luwih dhuwur tinimbang standar nasional "Tabung Ekstrusi Panas kanggo Riset Aluminium lan Paduan Aluminium". Miturut standar nasional, produk khas duwe jembaré 16mm lan ukuran penyimpangan yaiku ± 0.3mm, dene tabung flat aluminium saluran mikro jembaré ± 0,03mm, lan sarat sing dhuwur malah bisa ditambah dadi ± 0,01~ ± 0,02mm
3. Kenceng hawa
Sekumpulan penukar panas saluran mikro duwe sekitar 50-150 tabung datar saluran mikro aluminium. Anggere ana cacat nyenyet udhara (kayata pori-pori, kalebu, lsp.), Kabeh AC bakal ilang. Mula, standar kualitas adhedhasar PPM (1 yuta Potongan), standar pangukuran kurang saka 15PPM.
4. Bar kualitas dhuwur
Kekandelan tembok watesan minimal tabung flat aluminium saluran mikro mung 0,13mm. Yen kemurnian lan isi hidrogen saka bahan rod bisa ora bisa nyukupi sarat, anggere ana pori utawa gunggunge sing cilik banget, bakal digawe tembok tipis tabung datar saluran aluminium. Bocor bocor, saengga batang pemurnian kemurnian dhuwur kudu digunakake, kanthi isi hidrogen â ‰ ¤0,09%.
5. Teknologi penyemprotan seng ing ndhuwur
Amarga ana medium pendingin ing tabung datar aluminium saluran mikro lan korosi atmosfer ing njaba, gampang bocor amarga ana korosi. Lapisan seng seng tipis kudu disemprotake ing sisih njaba tabung aluminium microchannel kanggo nglindhungi tembok tabung saka korosi. Ora ana pabrikan domestik sing bisa nyedhiyakake peralatan nyemprot seng, lan mung sawetara pabrikan ing saindenging jagad sing bisa nyedhiyakake.
6. Teknologi deteksi cacat lan uji coba online
Amarga kangelan lan kangelan teknologi tabung flat aluminium saluran mikro, cara nggunakake deteksi cacat online ilmiah lan efektif lan metode inspeksi kualitas permukaan ing proses produksi kanggo ndeteksi (tandha) produk cacat ing wektu lan ngontrol kualitas tabung aluminium microchannel kritis

4. FAQ:
P: Apa sampeyan perusahaan dagang utawa pabrikan?
A: Ya, kita minangka pabrik sing duwe sejarah luwih saka 12 taun ing industri iki.
P: Apa syarat pembayaran sampeyan?
A: Biasane, kita nampa setoran 30%, 70% sadurunge dikirim. Yen sampeyan wis menehi saran, aja ragu-ragu takon.
P: Negara endi sing wis diekspor?
A: UEA, Turki, Thailand, Rusia, Kazakhstan, UK, Australia, Janpan, Chili, Mesir. Sekte



Panas Tags: Tabung datar aluminium saluran mikro, Disesuaikan, China, Diskon, Kualitas, Suplier, Sampel Gratis, Produsen, Kutipan, Garansi Setahun