Aluminium Micro Channel Oil-Cooling Tube

Aluminium Micro Channel Oil-Cooling Tube

Tabung pendingin minyak saluran mikro aluminium minangka bahan tabung datar keropos berdinding tipis sing nggunakake rod aluminium olahan, ekstrusi panas, lan seng disemprotake ing permukaan.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Aluminium Micro Channel Oil-Cooling Tube

1. Pengenalan produk

Tabung pendingin lenga saluran mikro aluminium minangka bahan tabung datar berdinding tipis sing nggunakake rod aluminium olahan, hotextrusion, lan seng disemprotake ing permukaan. Utamane digunakake sistem AC kanggo macem-macem refrigeran minangka refrigeran anyar sing ramah lingkungan. Panggunaan sistem perlindungan lingkungan anyar minangka bahan utama kanggo penukar panas AC aliran mikro-saluran generasi anyar.

2.Parameter Produk (Spesifikasi)

Jumlah Pesanan Minimal:

1000kg

rega:

rembugan

Syarat-syarat pembayaran:

T/T

Kapabilitas sumber:

50.000 mt saben taun

Wektu Pangiriman:

Miturut syarat sampeyan

Rincian kemasan:

Kemasan standar ekspor

3. Fitur Produk lan Aplikasi

Tabung lenga-cooling saluran mikro aluminium minangka produk aluminium berteknologi tinggi sing diekstrusi panas saka aluminiumingot olahan lan banjur disemprotake karo seng kanggo nyegah karat.

Tabung pendingin minyak saluran mikro aluminium minangka bahan inti saka kondensor generasi anyar. condensertube saluran mikro nduweni kinerja sing luar biasa ing perlindungan lingkungan, efisiensi dhuwur, hemat energi lan nyuda biaya, lan wis diakoni kanthi jelas ing sistem kahanan udara otomotif.


4. FAQ

Q: Apa MOQ sampeyan?

A: MOQ adhedhasar desain sing dikarepake lan syarat sampeyan.

Q: Apa sampeyan bisa nyedhiyani sampel?

A: Ya, sampel bakal nyedhiyani sampeyan kanggo mriksa kualitas

Q: Apa kebijakan sampel sampeyan?

A: Kita bisa nyedhiyani sampel yen kita duwe readyparts ing Simpenan, lan sampeyan mung kudu mbayar biaya kapal.


5. Perusahaan  Profile

Madeg ing taun 2007, perusahaan NanjingMajestic Auto Parts  melu manufaktur, ngekspor lan nyediakake macem-macem produk sistem autocooling, kayata tabung radiator, tabung intercooler, tabung pendingin lenga lan radiator, intercooler, pendingin lenga lan liya-liyane.

Kanggo luwih saka 10 taun  Majestic wis dadi pionir industri ing Desain & Pabrik Pendingin Aluminium, Nyedhiyakake penukar panas  Pelanggan Perdagangan & OEM kanthi kualitas dhuwur, solusi rega sing kompetitif kanggo syarat pendinginan. Wework karo pendekatan well-ditemtokake lan positif, kang mbantu kita assuringklien satisfaction.These item bisa digunakake ing industri kayata mobil, industri, galangan kapal, nggawe gula, packaging, pandhu arah, cetakan, etc.


Panas Tags: Aluminium Micro Channel Oil-Cooling Tube, Disesuaikan, China, Diskon, Kualitas, Pemasok, Sampel Gratis, Produsen, Kutipan, Garansi Setaun