High Performance Harmonika Aluminium Tube

High Performance Harmonika Aluminium Tube

Sugeng rawuh kanggo tuku Tabung Aluminium Harmonika Kinerja Tinggi kanthi kualitas dhuwur saka Majestic.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

High Performance Harmonika Aluminium Tube

Majestic ngekspor lan nyedhiyakake macem-macem Tabung Aluminium Harmonika Kinerja Tinggi ing China. Tabung sing ditawakake dikembangake kanthi nggunakake bahan mentah kelas paling dhuwur lan teknologi canggih sing cocog karo norma industri sing disertifikasi. Supaya kanggo ngirim sawetara cacat free ing mburi klien, produk iki dicenthang marang macem-macem paramèter kualitas sadurunge sumber disetel dening industri.


Harmonika Intercooler Tube


1. High Performance Harmonika Aluminium Tube Pambuka

Tabung Aluminium Harmonika Kinerja Tinggi entuk jenenge amarga bagean silang meh padha karo harmonika. Produk iki kapenuhan bahan pendingin sing digunakake lan digunakake minangka saluran cairan ing ijol-ijolan panas .Tabung intercooler harmonika minangka salah sawijining tabung aluminium kanggo intercooler.


2. Parameter Tabung Aluminium Harmonika Kinerja Tinggi (Spesifikasi)

Harmonika Intercooler Tube

12*1.5*0.26/0.28

22*2.0*0.30/0.35/0.40

12*1.71*0.26/0.28

22,5 * 1,5 * 0,30 / 0,32

12*2.0*0.26/0.28

23,5 * 1,95 * 0,30 / 0,32 / 0,40

13*1.75*0.26/0.28/0.30

23,5 * 2,0 * 0,30 / 0,32 / 0,40

14,55 * 1,5 * 0,26 / 0,28 / 0,30

25*2.0*0.30/0.32/0.40

14,55 * 2,0 * 0,26 / 0,28 / 0,30

25,5 * 1,75 * 0,28 / 0,30

Spesifikasi liyane hubungi kula.

 



3. Rincian Tabung Aluminium Harmonika Kinerja Tinggi

Kita nawakake Tube Intercooler kualitas unggul kanggo klien sing paling dihargai. Tabung Intercooler iki digawe kanthi nggunakake bahan baku kualitas unggul. Klien bisa entuk manfaat saka macem-macem Intercooler Tube iki kanthi rega paling terjangkau.


FAQ

Q: Apa sampeyan bisa ngrancang miturut ukuran kita?

A: Ya, yen sampeyan duwe drawing, kita bisa gawé minangka requirement

P: Pira taun perusahaan sampeyan nggawe tabung?

A: Kita fokus ing manufaktur jinis tabung aluminium kanggo 12 ya




Panas Tags: Tabung Aluminium Harmonika Kinerja Tinggi, Disesuaikan, China, Diskon, Kualitas, Pemasok, Sampel Gratis, Produsen, Kutipan, Garansi Setaun