babagan

Didhisiki ing taun 2007, perusahaan Nanjing Majestic Auto bagean ngupayakake manufaktur, ngekspor lan nyediakake macem-macem produk sistem pendingin otomatis, kaya tabung radiator, tabung intercooler, tabung adhem minyak lan radiator otomatis, intercooler, adhem minyak lan liya-liyane . Wis luwih saka 10 taun, Majestic dadi pelopor industri ing Desain & Pabrik Pendingin Aluminium, Nyedhiyakake para Penukar Panas & Pelanggan OEM kanthi solusi sing larang regane kompetitif kanggo kebutuhan sing adhem. Kita kerja kanthi pendekatan sing wis ditemtokake lan positif, sing mbantu kita njamin kepuasan klien. Barang-barang kasebut bisa digunakake ing macem-macem industri kayata mobil, industri, nggawe kapal, nggawe gula, kemasan, navigasi, cetakan, lsp.