Tabung Radiator sing diekstrusi
  • Air ProTabung Radiator sing diekstrusi

Tabung Radiator sing diekstrusi

Umume tabung aluminium ing pasar diproduksi kanthi ekstrusi. Ing produksi tabung radiator ekstrusi, batang bunder cekak, suhu dhuwur, lan proses ekstrusi alon digunakake. Utamane "telung suhu" kudu dikontrol. Rod aluminium, silinder ekstrusi, lan cetakan kudu tetep resik. Wektu lan suhu sing umure adhedhasar tembok tabung. Kekandelan lan ukuran diameter pipa kudu diatur kanthi tepat.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1.Pambuka Produk

Pipa Radiator Ekstrusi minangka alat ganti penting. Pipa Radiator Ekstrusi bermutu bisa nglindhungi mesin mobil, amarga bisa njamin manawa radiator duwe kinerja pendinginan sing efisien.
Karakteristik tabung Radiator Extruded kita yaiku permukaan tabung sing padhang, ora korosif, ora dioksidasi; lurus lan ora cacat; kuwat, angel, lan tikungan kanthi sampurna kanthi sudut 90 derajat; lumahing nglereni rapi lan lancar, tanpa bolongan; welding frekuensi dhuwur, spesifikasi sing tepat, Gampang dipasang; Tabung Radiator sing diekstrusi bisa disesuaikan kanggo memenuhi persyaratan khusus sampeyan.


2. Parameter Produk (Spesifikasi)

NO. DESCRIPTION KANDUNGAN
1 Materi AA1070,3003,6061,6063 khas
3 Dawane Disesuaikan
4 Jembar / Diameter Disesuaikan
5 Dhuwur / Diameter Disesuaikan
6 Kekandelan tembok Disesuaikan
7 Toleransi dimensi Disesuaikan
8 Wangun Babak, oval, kothak, hex, persegi panjang, lsp.
9 Rampung permukaan Pabrik rampung, nglukis, nutupi bubuk, oksidasi, lsp.
10 Cara ngemas Kanggo dikemas ing peti kayu utawa wadhah
11 Lamaran Transfer panas, industri, lapangan bangunan


3. Fitur Produk lan Aplikasi

Pipa Radiator sing diekstrusi ditrapake ing radiator mobil, kondensor, penguap, pendingin minyak, radiator, lan intine pemanas. Tabung Radiator Ekstrud kasedhiya kanthi macem-macem ukuran lan paduan, supaya properti paling apik kanggo keperluan sing dibutuhake.


4. Pangiriman, Pengiriman Lan Servis

Kanggo mesthekake kualitas Tabung Radiator Ekstrusi, kita nggunakake kasus kayu kanggo nglindhungi produk, supaya ora rusak nalika transit.


5. FAQ:

P: Apa sampeyan nampa pesenan sing disesuaikan?
A: Ya, bener. Pesenan khusus sampeyan mesthi disambut. Mangga wenehake perfrmances teknis utawa conto supaya bisa ngatur produk miturut pilihan. Babagan rincian liyane, coba hubungi kami.
P: Apa MOQ sampeyan?
A: Iki adhedhasar model sing pengin.
P: Kepiye sampeyan njamin kualitas?
A: Kita duwe kabeh set mesin test lan tim uji profesional. Saben produk wis dites sadurunge dikirim.




Panas Tags: Tabung Radiator Ekstrusi, Disesuaikan, China, Diskon, Kualitas, Suplier, Sampel Gratis, Produsen, Kutipan, Garansi Setahun