Tabung Radiator Aluminium Klambi
  • Air ProTabung Radiator Aluminium Klambi

Tabung Radiator Aluminium Klambi

Perusahaan Bagian Auto Majemuk Nanjing khusus nyedhiyakake sumber tabung aluminium, kayata tabung radiator aluminium klambi, tabung radiator tanpa klambi, tabung intercooler, tabung adhem minyak .ect.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1.Pambuka Produk

tabung radiator aluminium klambi minangka jinis pipa tahan tahan korosi lan tahan korosi anyar. Utamane, tabung radiator aluminium klambi tahan-tahan banget lan tahan korosi lan resistensi tekanan dhuwur nggawe pipa baja klambi bimetal bisa digunakake ing kelas tekanan. Lapisan njero lan lapisan njaba diikat kanthi apik kanthi las bledosan, interlay ikatan metalurgi njamin keandalan. Pipa baja klambi bimetal akeh digunakake ing bidang minyak, industri kimia, industri tenaga listrik. Kanthi aplikasi sing luwih jembar lan luwih akeh, tabung radiator aluminium klambi nggawa luwih akeh mupangat ekonomi, lingkungan, lan sosial.


2. Parameter Produk (Spesifikasi)

Tube Radiator Aluminium Tanpa Klambi (Dhuwur * R * Kandel)
Materi: 4343/3003/7072
12 * 1 .5 * 0,26 / 0,28 42 * 2.0 * 0.35 / 0.40.
12 * 1,71 * 0,26 / 0,28 22 * 1,5 * 0.30 / 0.32
12 * 2.0 * 0.26 / 0.28 20 * 2.0 * 0.30 / 0.32
13 * 1,75 * 0,26 / 0,28 / 0,30 32 * 2.0 * 0.30 / 0.32 / 0.35 / 0.40
14.55 * 1. 5 * 0,26 / 0,28 / 0,30 25 * 2.0 * 0.30 / 0.32 / 0.40
25.5 * 2.0 * 0.28 / 0.30 14.55 * 2.0 * 0.26 / 0.28 / 0.30
16 * 1,4 * 0,26 / 0,30 / 0,32 25.5 * 1.75 * 0.28 / 0.30
16 * 1,5 * 0.26 / 0.28 / 0.30 / 0.32 26 * 1.2 * 0.28 / 0.30
16 * 1.71 * 0.28 / 0.30 / 0.32 26 * 1,4 * 0,26 / 0,30 / 0,32
16 * 1.8 * 0.28 / 0.30 / 0.32 26 * 1,5 * 0.30 / 0.32
16 * 2.0 * 0.28 / 0.30 / 0.32 / 0.35 26 * 1.6 * 0.30 / 0.32
16 * 2,5 * 0.28 / 0.30 26 * 2.0 * 0.30 / 0.32 / 0.35 / 0.40


3. Fitur Produk lan Aplikasi

Tabung aluminium minangka logam non-ferrous sing ana gandheng cenenge karo manungsa, utamane tabung radiator aluminium klambi, kanthi pangembangan ekonomi, tabung radiator aluminium klambi liyane lan liyane digunakake ing bidhang industri kayata radiator mobil, penukar panas, lsp.


4. Pangiriman, Pengiriman Lan Servis

Babagan wektu pangiriman, biasane udakara 15-30 dina, waktune adhedhasar jumlahe, sarat lan yen perlu nggawe model. Lan kita bisa nampa pangiriman liwat segara lan udhara, biasane, ombak laut digunakake luwih akeh. Lan yen ana pitakon utawa priksaan babagan tabung radiator aluminium klambi, sampeyan bisa ngirim email kanthi cepet. Aja nganti tuku tabung radiator aluminium klambi sing akeh didol ing kene saka pabrik.


5. FAQ:

P: OEM / ODM kasedhiya?
A: Ya, kita bisa!
P: Apa sampeyan bisa nyedhiyani conto?
A: Ya, Kita diajeni kanggo menehi conto kanggo mriksa kualitas.
P: Apa kabijakan conto sampeyan?
A: Kita bisa menehi conto yen stok wis siyap, lan sampeyan mung kudu mbayar biaya pengiriman.




Panas Tags: Tabung Radiator Aluminium Cladded, Disesuaikan, China, Diskon, Kualitas, Suplier, Sampel Gratis, Produsen, Quotation, Garansi Setahun