Tabung Gandheng Aluminium
  • Air ProTabung Gandheng Aluminium

Tabung Gandheng Aluminium

Tabung las aluminium sing disedhiyakake kabeh dilas frekuensi dhuwur, lan ora bakal telat kanggo nyedhiyakake tabung aluminium sing hemat biaya kanggo pelanggan. Saka mobil nganti aplikasi industri, akeh tabung elektronik kita wis dingerteni dening pabrikan kondhang ing njero omah lan luar negeri.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1.Pambuka Produk

Tabung las aluminium frekuensi dhuwur uga diarani tabung aluminium frekuensi dhuwur. Cara nggawe yaiku nggawe strip aluminium sing rata dadi tabung, banjur sambungake kanthi proses welding frekuensi dhuwur, lan banjur las las tanpa nggunakake bahan pengisi. Banjur atur ukuran pipa sing dilas nganti ukuran lan toleransi sing pas.
tabung las aluminium minangka jenis tabung komposit. Bedane utama antara pipa sing diekstrusi lan tabung ditarik yaiku lapisan sing bisa dilas bisa digawe saka bahan paduan aluminium sing beda. Bahan inti umume 3003, lan paduan sing bisa dikelas komposit yaiku 4343 utawa 4045. Iki digunakake kanthi akeh ing tabung produksi penukar panas kanggo ngaktifake tungku utawa nyala api lan nyedhiyakake korosiitas korban.


2. Parameter Produk (Spesifikasi)

Tube Radiator (Dhuwur * R * Kandel)
Materi: 3003 utawa 4343/3003/7072 H14
12 * 1 .5 * 0,26 / 0,28 22 * 2.0 * 0.30 / 0.32 / 0.35 / 0.40
12 * 1,71 * 0,26 / 0,28 22.5 * 1.5 * 0.30 / 0.32
12 * 2.0 * 0.26 / 0.28 23.5 * 1.95 * 0.30 / 0.32 / 0.40
13 * 1,75 * 0,26 / 0,28 / 0,30 23.5 * 2.0 * 0.30 / 0.32 / 0.40
14.55 * 1. 5 * 0,26 / 0,28 / 0,30 25,2 * 2,0 * 0,30 / 0,32 / 0,40
14.55 * 2.0 * 0.26 / 0.28 / 0.30 25.5 * 2.0 * 0.28 / 0.30
16 * 1,4 * 0,26 / 0,30 / 0,32 25.5 * 1.75 * 0.28 / 0.30
16 * 1,5 * 0.26 / 0.28 / 0.30 / 0.32 26 * 1.2 * 0.28 / 0.30
16 * 1.71 * 0.28 / 0.30 / 0.32 26 * 1,4 * 0,26 / 0,30 / 0,32
16 * 1.8 * 0.28 / 0.30 / 0.32 26 * 1,5 * 0.30 / 0.32
16 * 2.0 * 0.28 / 0.30 / 0.32 / 0.35 26 * 1.6 * 0.30 / 0.32
16 * 2,5 * 0.28 / 0.30 26 * 2.0 * 0.30 / 0.32 / 0.35 / 0.40
16.5 * 1.75 * O.28 / 0.3O 27 * 1,5 * 0,30
18 * 1,5 * 0.30 / 0.32 27 * 1.2 * 0.30
18 * 1.6 * 0.30 / 0.32 32 * 1.75 * 0.28 / 0.30 /
18 * 2.0 * 0.30 / 0.32 / 0.40 32 * 2.0 * 0.30 / 0.32 / 0.35 / 0.40
20 * 2.0 * 0.30 / 0.32 40 * 2.0 * 0.35 / 0.40
22 * 1,5 * 0.30 / 0.32 42 * 2.0 * 0.35 / 0.40 ....
22 * 1.6 * 0.30 / 0.32 Tabung simpul kasedhiya


3. Fitur Produk lan Aplikasi

Kita ngembangake lan nggawe tabung las aluminium frekuensi tinggi sing cocog kanggo macem-macem aplikasi industri. Tabung kasebut cocog banget kanggo aplikasi transfer panas sing dianggep bobot lan ruang ing desain lan desain, kalebu unit HVAC, sistem pertukaran panas otomotif, manifold, evaporator lan kondensor. Uga bisa digunakake ing pipa listrik lan pipa umum, digunakake ing pipa lan bangunan.


4. FAQ:

T: Apa sampeyan bisa ngasilake miturut conto?
A: Ya, kita bisa ngasilake conto utawa gambar teknis sampeyan. Kita bisa nggawe cetakan lan perlengkapan.
P: Apa syarat pengiriman sampeyan?
A: Kita bisa nindakake EXW, FOB, FCA, CFR, CIF.ect
P: Apa kaluwihan ing kualitas?
A: Kabeh proses diproduksi ing pabrik dhewe, kita bisa ngontrol kualitas;




Panas Tags: Tabung Las Aluminium, Disesuaikan, China, Diskon, Kualitas, Suplier, Sampel Gratis, Produsen, Kutipan, Garansi Setahun