Tabung Radiator Melipat
  • Air ProTabung Radiator Melipat

Tabung Radiator Melipat

Tabung radiator sing dilipat digawe saka gulungan pelat tipis liwat proses pembentukan multi-langkah, saengga lempeng tipis mboko sithik dadi bentuk "B". Tabung Tipe B duwe kaluwihan tartamtu - utamane babagan kekuwatan. Ujung lempitan lempitan sing dilipat dilebokake ing tabung, sing nggawe jembatan sing kuwat banget ing antarane tembok. Iki nyebabake tekanan bledosan sing luwih dhuwur.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1.Pambuka Produk

Tabung radiator datar standar dilas las ing salah siji tabung lempitan lempitan sing digandhengake sajrone proses nyembelih. Umume diamati yen tabung radiator sing dilipat ("B-tubes") luwih angel ditrapake tinimbang pipa brazed. Amarga kisut ing tabung radiator sing dilipat, ana celah segi telu ing njaba eksterior permukaan tembok tabung lan konvolusi sink panas, yaiku lokasi umum tabung ing sendi header. Fitur umum liyane kanggo desain tabung radiator sing dilipat yaiku sendi fin-to-tube mesthi luwih gedhe ing sisih tabung lempitan tinimbang ing sisih tabung sing ora dilipat. Iki amarga dalan sing digawe dening lipatan ing tabung, sing ngidini logam pangisi mili munggah saka header, tabung, lan saka panel lempitan tabung munggah menyang sirip menyang sendi tabung.


2. Fitur Produk lan Aplikasi

1. Padhang, ora ana korosi, ora ana oksidasi
2. Lurus, ora ana deformasi
3. Kuwat lan angel, kanthi tikungan sudhut sing sampurna kanthi sudut 90 derajat
4. bagean nglereni rapi lan Gamelan, ora ana bolongan
5. Pengelasan frekuensi tinggi, spesifikasi sing tepat, gampang dipasang
Yen ana pertanyaan babagan tabung radiator sing dilipat, hubungi kita kapan wae.

Utamane digunakake ing aplikasi ing ngisor iki:
Kondensor
Evaporator
Pendingin minyak
sink panas
Inti pemanas


3. Kauntungan kita

1. kita duwe pengalaman sugih ing industri iki ing China;
2. Kita duwe departemen pangembangan dhewe kanggo panelitian material anyar;
3. Pengalaman lan kerjasama sing apik karo para pelanggan global utama;
4. Sertifikasi ISO9001-2008 sing dilewati;
5. Kinerja biaya dhuwur.
6. Wektu pangiriman cepet;
7. Ketrampilan komunikasi sing apik, layanan lan pangerten sing apik kanggo para pelanggan;


4. FAQ:

P: OEM / ODM kasedhiya?
A: Ya, kita bisa!
P: Apa sampeyan bisa nyedhiyani conto?
A: Ya, Kita diajeni kanggo menehi conto kanggo mriksa kualitas.
P: Apa kabijakan conto sampeyan?
A: Kita bisa menehi conto yen stok wis siyap, lan sampeyan mung kudu mbayar biaya pengiriman.




Panas Tags: Tabung Radiator Melipat, Disesuaikan, China, Diskon, Kualitas, Suplier, Sampel Gratis, Produsen, Kutipan, Garansi Setahun