Lini Produksi Radiator

Perusahaan Nanjing Majestic minangka salah sawijining pemasok lini produksi radiator profesional ing China. Kita ora mung ngasilake radiator, nanging uga nyedhiyakake lini produksi radiator kanggo para pelanggan. Kita duwe posisi sing apik ora mung kanggo nyuplai perakitan berkualitas tinggi, nanging uga layanan purna jual sing apik. Insinyur sing wis dilatih kanthi apik bakal menehi dhukungan teknis. Tujuane kanggo ngatasi kebutuhan pelanggan lan ngasilake produk lan mesin sing berkualitas. Saiki, mesin kita didol menyang pirang-pirang negara ing Asia, Amerika, Eropa lan Oseania. Ana masalah. Sampeyan bisa takon karo kita kapan wae lan ngarep-arep bisa kerja sama karo sampeyan.

Baris Produksi Radiator kalebu Mesin Fin Radiator, Tungku Brazing, Mesin Tes Bocor, Mesin Pemotong Tabung, mesin tabung, Mesin Majelis Inti dll. Mesin sirip nuduhake mesin sirip stamping, sing bisa ngasilake sirip persegi kanthi dhuwur 10 mm, kalebu sirip lurus, sirip offset, lan sirip bergelombang. tungku brasil umume digunakake kanggo produksi brazing bagean aluminium ing atmosfer protèktif. Mesin Tes bocor utamane digunakake kanggo tes panyegelan produk, tes tahan banyu, tes level proteksi IP. Mesin pemotong tabung cocok kanggo nglereni pipa paduan, pipa baja karbon, pipa stainless steel lan pipa logam non-ferrous. Mesin nggawe tabung umume digunakake kanggo produksi pipa radiator mobil, pipa intercooler lan pipa kondensor. Mesin perakitan inti otomatis nggunakake sirip lan tabung kanthi terus-terusan, lan potongan utama sing diinstal (nglumpukake tabung) kanthi manual lan piring sisih kanggo nglumpukake inti penukar panas spesifikasi spesifik sing dibutuhake pelanggan.

Kauntungan saka lini produksi radiator saka perusahaan Kami:
1. Efisiensi tinggi: Apa wae priksaan utawa email sing sampeyan duwe bakal dijawab sajrone 24 jam.
2. Profesional: luwih saka sepuluh taun tim dhukungan teknis lan sales kanggo nyedhiyakake layanan sing paling apik.
3. Kemasan lan transportasi: Sadurunge kemasan, tes ketat kudu ditindakake kanggo mesthekake ora ana bocor.
4. Rega bermutu lan kompetitif: Kita nggunakake bahan berkualitas tinggi, kita duwe peralatan produksi canggih, persyaratan produksi sing ketat, lan rega sing cukup.
View as  
 
  • Mesin perakitan inti radiator nuduhake sistem sing kasusun saka loro utawa telu mesin gulung sabuk, mesin nggawe tabung lan mesin perakitan inti. Mesin perakitan inti radiator bisa ngasilake inti penukar panas kayata kondensor, radiator, pemanas, penguap lan intercoolers.

  • Nganti saiki, produk sing diproduksi perusahaan nutupi pirang-pirang bidang kayata mobil, industri, lan industri konstruksi. Uga ngekspor mesin perakitan inti otomatis menyang pabrikan penukar panas utama ing donya. Jangkoan jembar lan konten teknis dhuwur. Kebutuhan pelanggan minangka kekuwatan supaya kita bisa maju, lan ing wektu sing padha kita nglumpukake pengalaman desain sing penting kanggo perusahaan kita. Kita mesthi njaga interaksi sing apik karo para pelanggan lan ngasilake peralatan praktis.

  • Perusahaan kami ora mung duwe pengalaman sugih ing pabrikan mesin tabung radiator, nanging uga bisa mbantu pangguna ngapikake situs iki lan ningkatake efisiensi produksi nalika ngembangake lan nyoba nyoba produk anyar.

  • Perusahaan kita mesthi nyedhiyakake kualitas produk lan kabutuhan pelanggan, lan produke didol ing macem-macem negara lan wilayah ing saindenging jagad. Perusahaan kami nyedhiyakake peralatan produksi penukar panas tembaga lan aluminium, kalebu seperangkat lini produksi kayata mesin tabung, sirip, assembling, lan las. Digunakake ing tangki banyu mobil, intercooler, penukar panas, radiator, kondensor lan penguap ing sistem pendingin udara lan ventilasi. Nduweni ciri efisiensi produksi dhuwur, kualitas produk dhuwur lan kinerja stabil.

  • Mesin nggawe pipa sing disedhiyakake bisa ngethok pipa flat kanthi macem-macem bentuk, nyedhiyakake cara nggawe sing paling cocog, lan ngenalake cara nggawe terus-terusan sing ora ngganggu. Mesthekake yen depresi tabung rata sing disebabake dening gaya pengaruh potongan dikendhaleni ing watesan minimal sing bisa ditoleransi. Stabilitas, keseragaman lan efisiensi produk dijamin. Kajaba iku, makemethod anyar uga ngontrol lekuk lan corak tabung datar ing kisaran kesalahan sing paling cilik, sing nambah akurasi tabung datar.

  • Kanthi pangembangan ekonomi, luwih akeh produsen milih nggunakake mesin pemotong tabung otomatis. Kauntungan saka mesin pemotong tabung otomatis yaiku kualitas pipa gergaji sing apik, kurang akeh burrs, lan produktivitas bisa ditambah banget.

Tuku {kata kunci} saka pabrik sing dadi salah sawijining pabrikan lan pemasok {kata kunci} utama ing China. Produk nyedhiyakake layanan sing apik kayata Garansi Setahun. Yen sampeyan pengin entuk produk diskon, sampeyan bisa njaluk saka kita. Produk kami ora mung nyedhiyakake conto gratis, nanging uga menehi penawaran. Kita uga duwe produk berkualitas tinggi sing disesuaikan. Sambutan kanca lan pelanggan saka omah lan luar negeri kanggo ngunjungi pabrik lan kerja sama karo kita, muga-muga bisa menang kaping pindho.