Mesin Pipa Nggawe
  • Air ProMesin Pipa Nggawe

Mesin Pipa Nggawe

Mesin nggawe pipa sing disedhiyakake bisa ngethok pipa flat kanthi macem-macem bentuk, nyedhiyakake cara nggawe sing paling cocog, lan ngenalake cara nggawe terus-terusan sing ora ngganggu. Mesthekake yen depresi tabung rata sing disebabake dening gaya pengaruh potongan dikendhaleni ing watesan minimal sing bisa ditoleransi. Stabilitas, keseragaman lan efisiensi produk dijamin. Kajaba iku, makemethod anyar uga ngontrol lekuk lan corak tabung datar ing kisaran kesalahan sing paling cilik, sing nambah akurasi tabung datar.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1.Pambuka Produk

Mesin nggawe pipa sing disedhiyakake dening perusahaan kita cocog kanggo peralatan nggawe kecepatan tinggi pipa flat sing diekstrusi kanggo para penukar panas mobil. Sajrone proses nggawe, jembar, kekandelan, arah, ukuran, lengkungan lan corak tabung sing diekstrusi kanthi otomatis diatur kanggo njamin akurasi tabung datar sawise digawe. Kajaba iku, miturut kabutuhan pangguna sing beda, bisa dihubungake karo susunan tabung datar lan piranti kemasan kanggo mujudake produksi kanthi otomatis, saengga bisa nambah efisiensi produksi.


2. Fitur Produk lan Aplikasi

-S antarmuka manungsa-mesin ngidini akses gampang menyang mode operasi otomatis lan manual.
-Bahan sing kasedhiya kanggo mesin nggawe pipa: baja karbon, stainless steel, tembaga, aluminium.
-Wangun sing kasedhiya kanggo mesin nggawe pipa: bunder, kothak, persegi panjang, palang, kontur liyane.
-Kedhot swara sithik
-Tubes njero lan njaba duwe kualitas apik tanpa burrs.
-Sistem pendinginan lan pelumasan banyu luwih suwe umur mesin lan agul-agul gergaji.
-Bagian mekanik sing apik bisa njamin mesin mlaku kanthi stabilitas dhuwur.
-Mesin pipa kita wis liwati sertifikasi CE, ISO9001.


3. FAQ:

P: Kepiye pengepakan kanggo produk?
A: cilik kayu.
P: Apa sampeyan bisa ngrancang miturut ukurane?
A: Ya, yen sampeyan duwe gambar, kita bisa ngasilake minangka sarat
P: Sertifikat sing sampeyan duwe?
A: Pabrik kita disertifikasi dening ISO / TS16949.




Panas Tags: Mesin Pipa, Disesuaikan, China, Diskon, Kualitas, Suplier, Sampel Gratis, Produsen, Kutipan, Garansi Setahun

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.