Mesin Nggawe Tabung
  • Air ProMesin Nggawe Tabung

Mesin Nggawe Tabung

Perusahaan kita mesthi nyedhiyakake kualitas produk lan kabutuhan pelanggan, lan produke didol ing macem-macem negara lan wilayah ing saindenging jagad. Perusahaan kami nyedhiyakake peralatan produksi penukar panas tembaga lan aluminium, kalebu seperangkat lini produksi kayata mesin tabung, sirip, assembling, lan las. Digunakake ing tangki banyu mobil, intercooler, penukar panas, radiator, kondensor lan penguap ing sistem pendingin udara lan ventilasi. Nduweni ciri efisiensi produksi dhuwur, kualitas produk dhuwur lan kinerja stabil.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1.Pambuka Produk

Mesin nggawe tabung umume digunakake kanggo produksi pipa radiator mobil, pipa intercooler lan pipa kondensor. Sawise cetakan seri unit iki digawe, tabung bunder, tabung persegi, lan tabung persegi panjang ditarik.


2. Proses Produksi

Sawise uncoiling, piranti reresik, pandhuan feed, mbentuk, ngelas, leveling las batin, grinding seam welding njaba, bentuk lan ukuran, perawatan solusi, ukuran pungkasan, straightening, deteksi cacat, coding, ukuran, nglereni (disc Roll), splicing lan liya-liyane proses mbentuk terus. Mesin nggawe ube iki nduweni struktur sing tepat lan gampang operasi.


3. Fitur Produk lan Aplikasi

Mesin nggawe tabung duwe presisi tinggi, kinerja stabil, panenane dhuwur, otomatisasi lengkap, operasi sederhana, mesin padhet, produksi terus-terusan, efisiensi dhuwur, sampah bahan kurang, lan biaya produksi sithik.
Mesin nggawe tabung duwe macem-macem kagunaane ing urip lan industri, lan duwe peranan penting ing kabeh lapisan masyarakat, kalebu:
1. Otomotif: bagian njaba, sistem pendinginan
2.Kanggo pipa baja: pipa dekoratif, pipa struktural, lan pipa platoon
3. Peralatan transportasi: kontainer, kendharaan sepur
Peralatan 4.Kitchen: wastafel, kompor gas, kulkas


4. FAQ:

P: Kepiye kualitas bisa dipesthekake?
A: Kabeh proses kita pancen tundhuk karo prosedur ISO-9001. Lan kita duwe kualitas setaun
P: Pabrik sampeyan dununge?
A: Kita ing Nanjing
P: Apa sampeyan duwe manual instalasi sing rinci lan profesional?
A: Apa sampeyan duwe manual instalasi sing rinci lan profesional?




Panas Tags: Mesin Pembuat Tabung, Disesuaikan, China, Diskon, Kualitas, Suplier, Sampel Gratis, Produsen, Kutipan, Garansi Setahun

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.