Mesin Nggawe Tabung Radiator
  • Air ProMesin Nggawe Tabung Radiator

Mesin Nggawe Tabung Radiator

Perusahaan kami ora mung duwe pengalaman sugih ing pabrikan mesin tabung radiator, nanging uga bisa mbantu pangguna ngapikake situs iki lan ningkatake efisiensi produksi nalika ngembangake lan nyoba nyoba produk anyar.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1.Pambuka Produk

Ing taun-taun pungkasan, kanthi kebutuhan bobot entheng ing industri otomotif, industri otomotif wis pindah menyang produksi tabung datar tipis lan pipa datar sing kompleks, saengga bisa nggabungake pengalaman teknis perusahaan karo kabutuhan pelanggan kanggo nyukupi kebutuhan pelanggan sing saya akeh. Mula, panggunaan mesin tabung radiator uga saya tambah.


2. Fitur Produk lan Aplikasi

Tukaran mbentuk gulungan cepet lan gampang, sing bisa nambah efisiensi produksi. Munculé mesin tabung radiator nganggo desain ringan lan kompak, nggunakke situs pabrik kanthi lengkap lan nyuda prosedur penanganan sing ora perlu. Nduwe ciri khas struktur unik, tingkat otomatisasi dhuwur, operasi sederhana, kinerja produksi terus-terusan sing stabil lan andal .
Umume digunakake kanggo ngasilake tabung radiator, tabung kondensor, lsp.


3. FAQ:

P: Apa sampeyan perusahaan dagang utawa pabrikan?
A: Ya, kita minangka pabrik sing duwe sejarah luwih saka 12 taun ing industri iki.
P: Apa syarat pembayaran sampeyan?
A: Biasane, kita nampa setoran 30%, 70% sadurunge dikirim. Yen sampeyan wis menehi saran, aja ragu-ragu takon.
P: Suwene suwene kanggo conto lan produksi massal?
A: Biasane butuh 15-20 dina kanggo cetakan anyar,;
sawise konfirmasi, 25-30 dina kanggo produksi massal. Iki adhedhasar pesanan lan sarat sampeyan




Panas Tags: Mesin Pembuat Tabung Radiator, Disesuaikan, China, Diskon, Kualitas, Suplier, Sampel Gratis, Produsen, Kutipan, Garansi Setahun

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.