Sistem Pendinginan

Perusahaan Bagian Mobil Nanjing Majestic fokus kanggo ngrampungake masalah sistem pendinginan. Kita minangka salah sawijining pabrikan sistem pendinginan China paling gedhe. Sistem pendinginan ing kendaraan kasebut nduweni fungsi ganda. Sistem kasebut njaga mesin dadi adhem nalika nyedhiyakake panas kanggo para penghuni ing mangsa adhem. Cara sing paling penting lan efektif kanggo njamin kahanan sistem pendinginan sing paling apik yaiku mesthekake sistem kasebut resik. Ing kene, Suku Cadang Mobil Nanjing Majestic bisa nyedhiyakake layanan kanggo sistem pendinginan yen sampeyan butuh bagean otomatis. Yen ana kabutuhan utawa pitakon, sampeyan bisa ngubungi kita kapan wae. Ngarep-arep nggarap sampeyan.

Kinerja mobil gumantung banget karo sistem pendinginan. Ora preduli sepele mesin kasebut, mesin kasebut ora bakal mlaku kanthi bener tanpa sistem pendinginan. Yen mesin dadi panas banget, mesin bisa uga gagal kanthi cepet, lan kabeh bagean otomatis ing sangisore tutup uga bisa rusak. Nalika mesin ngobong bahan bakar ing ruangan pembakaran, bisa larut, lan piston ing silinder bisa saya gedhe nganti ora bisa obah kanggo ngrampungake kabeh proses mesin. Radiator kendaraan minangka komponen utama sing ngidini sistem pendinginan ngilangi panas. Cairan kasebut duwe luas permukaan paling gedhe nalika ngliwati sirip radiator, lan nalika sirip ing sekitar digawe panas saka coolant sing mili mau, hawa suhu sekitar diidini adhem sirip.

Radiator minangka komponen penting saka sistem pendinginan. Fungsine yaiku nglampahi panas sing berlebihan sing digawe dening coolant ing jaket banyu mesin liwat pertukaran panas sekunder, lan nyerep saka bagean suhu dhuwur kanthi tumindak aliran udara paksa eksternal. Panas dibuwang menyang udhara kanthi piranti pertukaran panas. Ing taun iki, amarga pangembangan teknologi anyar, luwih akeh perhatian kanggo nambah kinerja radiator aluminium plastik otomatis. Amarga macem-macem lingkungan sing ana ing produk, produk-produk kasebut terus-terusan ningkatake suhu lan resistensi korosi kanggo njaga efek radiator aluminium plastik otomatis ing sistem pendinginan, uga ekonomi sing bisa dipercaya.
View as  
 
  • Inti intercooler sirip piring minangka bagean saka penukar panas sing digawe adhem banyu. Bisa digunakake minangka banyu-cooled oil-cooled/air-cooled. Digunakake ing pirang-pirang industri, iki minangka komponen kunci penukar panas. Dhuwur sirip udhara banyu adhem lan bisa diatur pitch (dhuwur sirip 3-11mm, pitch sirip 8-20FPI)

  • Kita Nanjing Majestic Auto Parts Co., Ltd, diadegake ing taun 2016, fokus ing R&D lan ekspor penukar panas, pendingin minyak, radiator, sirip aluminium penukar panas, inti aluminium, pendingin minyak sabuk tabung aluminium lan produk sing gegandhengan. Penukar panas kita nutupi mesin konstruksi, mesin diesel, generator diesel, mobil, motor, kompresor udara, tenaga angin, kapal, peralatan hidrolik, truk, bus listrik, lapangan minyak lan akeh aspek liyane.

  • Radiator plastik Aluminium Otomatis minangka komponen sing penting lan penting ing sistem pendinginan mesin sing adhem banyu mobil

  • Radiator aluminium kanggo generator digawe saka bahan paduan aluminium, kanthi inti kabeh-aluminium, proses welding lancar Jerman, bobot entheng, kekuatan seismik sing apik lan efisiensi transfer panas sing dhuwur. Ing struktur lan saluran, sirip efisiensi dhuwur digunakake kanggo nggedhekake area transfer panas lan nambah koefisien transfer panas total.

  • Nanjing Majestic Auto Parts Co., Ltd dadi pionir ing industri kanthi nyedhiyakake rakitan radiator Majestice® sing paling dhuwur kayata intercooler, radiator, kondensor uga aksesoris radiator kayata tank plastik bagean radiator otomatis, motherboard lan liya-liyane. Amarga keahliane, kita mesthi dadi pimpinan ing industri, mula peran kita tambah kuwat kanggo nyukupi kabutuhan sing beda-beda saka klien sing misuwur.

  • Radiator plastik aluminium Majestice® digawe ing China minangka komponen penting sing penting ing mesin sing adhem banyu mobil.

 12345...7 
Tuku {kata kunci} saka pabrik sing dadi salah sawijining pabrikan lan pemasok {kata kunci} utama ing China. Produk nyedhiyakake layanan sing apik kayata Garansi Setahun. Yen sampeyan pengin entuk produk diskon, sampeyan bisa njaluk saka kita. Produk kami ora mung nyedhiyakake conto gratis, nanging uga menehi penawaran. Kita uga duwe produk berkualitas tinggi sing disesuaikan. Sambutan kanca lan pelanggan saka omah lan luar negeri kanggo ngunjungi pabrik lan kerja sama karo kita, muga-muga bisa menang kaping pindho.