Mesin Nglereni Tabung Otomatis
  • Air ProMesin Nglereni Tabung Otomatis

Mesin Nglereni Tabung Otomatis

Kanthi pangembangan ekonomi, luwih akeh produsen milih nggunakake mesin pemotong tabung otomatis. Kauntungan saka mesin pemotong tabung otomatis yaiku kualitas pipa gergaji sing apik, kurang akeh burrs, lan produktivitas bisa ditambah banget.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1.Pambuka Produk

Mesin pemotong tabung otomatis iki cocog kanggo nglereni pipa paduan, pipa baja karbon, pipa baja tahan karat, lan pipa logam non-ferrous. Piranti kasebut kalebu rak bahan, spindel pemotong pipa, garis rantai, mekanisme watesan, mekanisme pakan , sistem listrik, sistem pneumatik, lsp.


2. Fitur Produk

1. Produk olahan mesin pemotong tabung otomatis iki kualitas apik, efisiensi tinggi, lan wektu nggunakake agul-agul dawa;
2. Panganan manual sapisan, bisa dipakani kanthi suwe, nglereni otomatis, ngolah chamfering, ora butuh buruh pakan sawise nglereni pipa, Mesin pemotong tabung otomatis nyuda intensitas tenaga kerja, nambah efisiensi produksi lan otomatisasi, para buruh bisa ngoperasikake mesin nglereni tabung otomatis.
3. Parameter proses, paramèter alat bisa disetel miturut kabutuhan kanggo nyukupi kabutuhan proses, gampang dioperasikake;
4. Nglereni pipa, kacepetan chamfering, kacepetan feed lan parameter liyane bisa diatur kanthi manual;
5. Perlengkapan chamfering dikendhalekake karo peralatan pusat otomatis hidrolik, lan clamping bisa dipercaya lan stabil;


3. Nglayani

Periode garansi: setaun sawise ditampa mesin nglereni tabung otomatis
Sajrone periode garansi, perusahaan kita kudu langsung nanggapi kegagalan amarga kualitas manufaktur sawise nampa telpon saka pelanggan.
Yen mesin pemotong tabung otomatis gagal amarga faktor manungsa sajrone periode garansi utawa sajrone periode jaminan, perusahaan kita wajib kerja sama karo pelanggan kanggo ngatasi masalah. Yen dibutuhake ing situs, pelanggan kudu mbayar biaya sing gegandhengan. Yen bagean diganti, bagean kasebut kudu diisi.
Perusahaan kita bakal nyedhiyakake dhukungan teknis aplikasi kanthi pirang-pirang taun


4. FAQ:

P: Kepiye ngirim?
A: Pengangkutan laut, Pengangkutan udara, ekspres;
P: Apa syarat pengiriman sampeyan?
A: Kita bisa nindakake EXW, FOB, FCA, CFR, CIF.ect
P: Apa syarat pembayaran sampeyan?
A: Biasane, kita nampa setoran 30%, 70% sadurunge dikirim. Yen sampeyan wis menehi saran, aja ragu-ragu takon.




Panas Tags: Mesin Nglereni Tabung Otomatis, Disesuaikan, China, Diskon, Kualitas, Suplier, Sampel Gratis, Produsen, Kutipan, Garansi Setahun

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.