Mesin Nglereni Tabung Manual
  • Air ProMesin Nglereni Tabung Manual

Mesin Nglereni Tabung Manual

Kita ora mung ngasilake tabung aluminium lan bahan aluminium lan aksesoris radiator liyane, nanging uga nyedhiyakake mesin nggawe pipa, Mesin Nglereni Tabung Manual, Mesin Nglereni Tabung Otomatis, lan liya-liyane, kanthi tujuan kanggo ngrampungake masalah produksi pelanggan. Kita duwe tim teknis profesional sing bisa nyedhiyakake layanan teknis profesional lan produk sing berkualitas, yen sampeyan butuh, sampeyan bisa ngubungi kita kapan wae.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1.Pambuka Produk

Mesin Nglereni Tabung Manual iki cocog kanggo nglereni pipa paduan, pipa baja karbon, pipa baja tahan karat, lan pipa logam non-ferrous. Piranti kasebut kalebu rak bahan, spindel pemotong pipa, garis rantai, mekanisme watesan, mekanisme pakan , sistem listrik, sistem pneumatik, lsp.


2. Fitur Produk lan Aplikasi

-Desain Mesin Pemotong Tabung Manual bisa njamin geter sing sithik, lan swara Mesin Nglereni Tube Manual iki cukup sithik, lan wektu kerja luwih suwe.
-Kleminasi dobel pneumatik otomatis;
-Sistem pendinginan banyu otomatis nggawe permukaan nglereni Gamelan, kurang burrs lan ora gampang deformasi, lan uga ngidini agul-agul gergaji digunakake kanggo wektu sing suwe;
-Loro kacepetan cocog kanggo nglereni pipa sing beda;


3. Paket & Pangiriman

Rincian pengepakan
Kemasan standar perusahaan aman kanggo transportasi segara.
(Bagéan Mesin Nglereni Tabung Manual ing mesin ana ing kemasan kosong, lan motor lan bagian listrik mesin dibungkus nganggo plastik lan dilindhungi kanthi apik. Mesin kabeh bakal dikemas ing kothak kayu.)
Biasane, Mesin Nglereni Tabung Manual bakal dikonsolidasi dening LCL, lan kontainer bakal dikirim bareng karo barang liyane.
Pelabuhan
Shanghai, China


4. FAQ:

P: Apa syarat pembayaran sampeyan?
A: Biasane, kita nampa setoran 30%, 70% sadurunge dikirim. Yen sampeyan wis menehi saran, aja ragu-ragu takon.
P: Kepiye ngirim?
A: Pengangkutan laut, Pengangkutan udara, ekspres;
P: Apa kaluwihan ing kualitas?
A: Kabeh proses diproduksi ing pabrik dhewe, kita bisa ngontrol kualitas;




Panas Tags: Mesin Nglereni Tabung Manual, Disesuaikan, China, Diskon, Kualitas, Suplier, Sampel Gratis, Produsen, Kutipan, Garansi Setahun

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.