Mesin Perakitan Inti Otomatis
  • Air ProMesin Perakitan Inti Otomatis

Mesin Perakitan Inti Otomatis

Nganti saiki, produk sing diproduksi perusahaan nutupi pirang-pirang bidang kayata mobil, industri, lan industri konstruksi. Uga ngekspor mesin perakitan inti otomatis menyang pabrikan penukar panas utama ing donya. Jangkoan jembar lan konten teknis dhuwur. Kebutuhan pelanggan minangka kekuwatan supaya kita bisa maju, lan ing wektu sing padha kita nglumpukake pengalaman desain sing penting kanggo perusahaan kita. Kita mesthi njaga interaksi sing apik karo para pelanggan lan ngasilake peralatan praktis.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1.Pambuka Produk

Mesin perakitan inti otomatis bisa ngasilake inti penukar panas kayata kondensor (industri otomotif lan HVAC), radiator, pemanas, penguap lan interkooler. Mesin perakitan inti otomatis nggunakake sirip lan tabung kanthi terus-terusan, lan potongan utama sing diinstal (nglumpukake tabung) kanthi manual lan piring sisih kanggo nglumpukake inti penukar panas spesifikasi spesifik sing dibutuhake pelanggan. Mesin perakitan inti otomatis bisa dioperasikake lan diatur liwat konsol, lan model inti sing dipasang bisa diganti kanthi cepet. Kabeh bagean peralatan dirancang supaya gampang dirawat.


2. Fitur Produk lan Aplikasi

Mesin perakitan inti otomatis umume digunakake kanggo komponen sing digunakake ing industri otomotif: kursi, penyerap kejut, piranti posisi, bagean insert, transmisi, motor lawang, saringan minyak, kompresor, lsp.
Bagian industri umume: oven gelombang mikro, bagean-bagean gas, sisipan bantalan, lan sapiturute. Kajaba iku, miturut kabutuhan pasar regional sing beda-beda, bisa memenuhi instalasi mesin tangki semi-otomatis tangki banyu kanthi macem-macem jinis lan batch cilik.


3. FAQ:

P: Kepiye ngirim?
A: Pengangkutan laut, Pengangkutan udara, ekspres;
P: Apa syarat pengiriman sampeyan?
A: Kita bisa nindakake EXW, FOB, FCA, CFR, CIF.ect
P: Apa kaluwihan ing kualitas?
A: Kabeh proses diproduksi ing pabrik dhewe, kita bisa ngontrol kualitas;




Panas Tags: Mesin Perakitan Inti Otomatis, Disesuaikan, China, Diskon, Kualitas, Suplier, Sampel Gratis, Produsen, Quotation, Garansi Setahun

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.