Mesin Majelis Inti Radiator
  • Air ProMesin Majelis Inti Radiator

Mesin Majelis Inti Radiator

Mesin perakitan inti radiator nuduhake sistem sing kasusun saka loro utawa telu mesin gulung sabuk, mesin nggawe tabung lan mesin perakitan inti. Mesin perakitan inti radiator bisa ngasilake inti penukar panas kayata kondensor, radiator, pemanas, penguap lan intercoolers.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1.Pambuka Produk

Mesin perakitan inti radiator nglumpukake tabung radiator, sirip, header lan piring samping lan nglumpukake.
Mesin perakitan inti radiator iki digunakake kanggo nggabungake inti radiator pemanas. Mesin kasebut duwe kaluwihan kaya ing ngisor iki:
Kinerja kerja sing stabil lan andal, operasi gampang, swara sithik, posisi pesawat sing akurat. Ing tengah tabung, sirip disebar kanthi merata. Inti radiator sing dipasang duwe rakitan sing dhuwur. Ketepatan lan tampilan sing apik njamin efek brazing sing luwih apik ing tungku brazing.


2. Parameter Produk (Spesifikasi)

Inti radiator dipasang saben wektu 1pc
Jarak tengah nganti tengah Disesuaikan
KAYUNG Disesuaikan
Dhuwur radiator Disesuaikan
Jembar radiator Disesuaikan
Dawa radiator Disesuaikan
Tegangan: AC220V 50HZ


3. Paket & Pangiriman

Mesin perakitan inti radiator dikemas ing kothak kayu lapis
Pelabuhan laut sing paling cedhak yaiku Pelabuhan Shanghai, sing minangka plabuhan paling gedhe lan paling kepenak ing China.
Mesin kasebut bisa dimuat menyang wadhah normal (20GP utawa 40GP).


4. FAQ:

P: Punapa sumber tenaga mesin kasebut?
A: Pasokan listrik mesin ditemtokake dening pelanggan. Kita bisa nyetel tenaga sing diwenehake dening trafo (volt lan phase) saengga mesin kasebut bisa digunakake ing situs pangguna pungkasan.
P: Informasi apa sing kudu diwenehake pelanggan kanggo njaluk kuotasi sing akurat saka kita?
A: Pelanggan kudu menehi syarat teknis sing relevan, gambar, gambar, output sing direncanakake, lsp.
P: Apa istilah pembayaran?
A: Jangka pambayaran yaiku pambayaran 30% lan 70% sadurunge dikirim (T / T).




Panas Tags: Mesin Perakitan Inti Radiator, Disesuaikan, China, Diskon, Kualitas, Suplier, Sampel Gratis, Produsen, Kutipan, Garansi Setahun

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.