Tabung radiator aluminium harmonika
  • Air ProTabung radiator aluminium harmonika

Tabung radiator aluminium harmonika

Nanjing Majestic Company mrodhuksi aluminium harmonika radiator tube.We fokus ing Manufaktur tabung radiator kanggo luwih saka 12years. Kita minangka salah sawijining pabrikan paling gedhe ing China. Yen ana kabutuhan tabung aluminium, sampeyan bisa hubungi kita kapan wae.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1. Pengenalan produk
Minangka salah siji saka prodhusèn tabung anjog ing China, Nanjing Manjiast nawakake kabeh jinis tabung aluminium, kalebu tabung radiator aluminium, tabung pendingin hawa daya aluminium, tabung kondensor, tabung aluminium babak, tabung microchannel, tabung digambar, tabung rapi, digambar tabung rapi, tabung komposit lan tabung las.

Tabung radiator harmonika aluminium kita diprodhuksi kanthi presisi dhuwur lan toleransi sing sithik banget kanggo nyukupi syarat khusus pelanggan, lan bisa digawe saka macem-macem paduan menyang tabung sing dilas kanthi macem-macem ukuran lan wujud. Wangun sing paling umum yaiku bunder, warata, oval, persegi panjang lan persegi, lan tabung aluminium tembok tipis utawa kandel uga kasedhiya. Ukuran saham standar umum lan ukuran khusus kasedhiya ing panyuwunan.


2. Fitur Produk
Farture tabung radiator aluminium harmonika yaiku:
1. entheng
2. Efisiensi transfer panas sing dhuwur
3. Gampang kanggo mbentuk lan mlengkung
4.Low kapasitas-kualitas dhuwur
5. pengawet
6.High tliti lan toleransi cedhak
7. Kualitas lumahing dhuwur


3. Layanan kita
1. Desain sing digawe miturut kabutuhan sampeyan
2. Dimensi, toleransi lan tempering sing cocog karo spesifikasi sampeyan
3. Solusi kanggo nglereni roll lan cut-to-dawa
4. Proses simulasi
5. Dhukungan Teknis
6. Tliti dhuwur lan toleransi nyenyet
7. Ngatur-digawe
8. Komposisi campuran paling apik kanggo proses vakum lan CAB brazing
9. Sertifikasi TS 16949


4. FAQ:
P: Apa sampeyan perusahaan dagang utawa pabrikan?
A: Ya, kita minangka pabrik kanthi sejarah luwih saka 12 taun ing industri iki.
P: Apa syarat pembayaran sampeyan?
A: Biasane, kita nampa simpenan 30%, 70% sadurunge kiriman. Yen sampeyan duwe saran, aja ragu-ragu takon.
P: Negara endi sing sampeyan ekspor?
A: UAE, Turki, Thailand, Rusia, Kazakhstan, UK, Australia, Janpan, Chili, Mesir.



Panas Tags: Tabung radiator harmonika aluminium, Disesuaikan, China, Diskon, Kualitas, Pemasok, Sampel Gratis, Produsen, Kutipan, Garansi Setaun