Tabung Aluminium tanpa Gigi Internal
  • Air ProTabung Aluminium tanpa Gigi Internal
  • Air ProTabung Aluminium tanpa Gigi Internal

Tabung Aluminium tanpa Gigi Internal

tabung aluminium persegi tanpa untu internal Tipe cladding: materi cladding siji-lapisan, cladding pindho lapisan lapisan cladding: 4045, 4343, 7072 lapisan anti-karat-karat, seng bisa ditambahakeProses: welding frekuensi dhuwur, gambar kadhemen

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

alumunium tabungtanpa Gigi Internal

1.   Jinis Tabung Aluminium tanpa Gigi Internal:

1), papan utama intercooler

Jinis lapisan: materi lapisan siji-lapisan, materi lapisan pindho

Lapisan: 4045, 4343, 7072 lapisan anti karat, seng bisa manik-manik

Proses: Stamping

2),alumuniumintercooler tabungkaro sirip

Jinis lapisan: materi lapisan siji-lapisan, materi lapisan pindho

Lapisan cladding: 4045, 4343, 7072 lapisan anti-karat, seng bisa ditambahake

Proses: welding frekuensi dhuwur, gambar kadhemen

3), kothaktabung aluminium tanpa untu internal

Jinis cladding: bahan cladding lapisan siji, cladding pindho

Lapisan lapisan cladding: 4045, 4343, 7072anti-corrosion-corrosion lapisan, seng bisa ditambahake

Proses: welding frekuensi dhuwur, gambar kadhemen

4)Ngenalke materi saka intercooler

Jinis cladding: bahan cladding lapisan siji, bahan cladding pindho

Lapisan cladding: 4045, 4343, 7072 lapisan anti-karat, seng bisa ditambahake

.tingkat Cladding: 10 ± 2 utawa miturut syarat customer

Lapisan inti: 3003, 3005

Proses produksi: welding frekuensi dhuwur, gambar kadhemen

Kekandelan tembok: 0.08-1.2mm

Katon: bisa selaras miturut customerrequirements;

2.      Profil Perusahaan

Madeg ing taun 2007, kita perusahaan Nanjing Majestic AutoParts melu manufaktur, ngekspor lan nyediakake macem-macem produk sistem pendingin otomatis, kayataalumuniumtabung radiator,alumuniumtabung intercooler, tabung lenga adhem lan radiator, intercooler, lenga adhem lan akeh liyane.
Wis luwih saka 10 taun Majestic wis dadi spioneer industri ing Desain & Pabrik Pendingin Aluminium, Nyedhiyakake Penukar Panas Trade & Pelanggan OEM kanthi kualitas Dhuwur, Solusi rega sing kompetitif kanggo syarat pendinginan. Kita kerja kanthi pendekatan sing ditemtokake lan positif, sing mbantu kita njamin kepuasan klien.

3. Fitur Produk lan Aplikasi

Fitur tabung intercooler aluminium:

1). bobot entheng

2). Gampang kanggo solder

3). resistance karat apik

4). resistance voltase apik

5). Kualitas permukaan sing dhuwur

6). Nilai daur ulang sing dhuwur

7). Range panyimpangan cilik

4. FAQ:

Q: Apa MOQ sampeyan?

A: Iki adhedhasar model sing dikarepake.

Q: Kenapa kita bisa milih sampeyan?

A: Kita bisa nyedhiyakake layanan respon cepet, wektu timbal sing cendhak lan rega sing kompetitif.

Q: Kepiye babagan rega produk?

A: regane bisa dirundingake. Bisa diganti miturut jumlah utawa kemasan sampeyan. Nalika Inquiry, please marang kita jumlahe sampeyan pengin.


Panas Tags: Tabung Aluminium tanpa Gigi Internal, Disesuaikan, China, Diskon, Kualitas, Pemasok, Sampel Gratis, Produsen, Kutipan, Garansi Setaun