Tabung kondensor gandheng frekuensi dhuwur
  • Air ProTabung kondensor gandheng frekuensi dhuwur

Tabung kondensor gandheng frekuensi dhuwur

Nanjing Majestic diadegake ing taun 2007 lan dununge ing Nanjing, Provinsi Jiangsu, China. Kita minangka salah sawijining produsen tabung aluminium paling gedhe ing China, Kita ngrancang lan nggawe kabeh jinis tabung aluminium, kayata tabung radiator gandheng frekuensi dhuwur, tabung intercooler gandheng frekuensi dhuwur, tabung kondensor gandheng frekuensi dhuwur, tabung aluminium ekstrusi dll. Kita duwe macem-macem katalog sing bisa dipriksa, uga tabung khusus karo gambar sampeyan. Yen perlu, welcome kanggo ngubungi kita.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1.Pambuka Produk

Cara produksi tabung kondensor gandheng frekuensi dhuwur yaiku nggawe strip aluminium dadi strip rata, lan banjur sambungake sudhut kanthi proses welding frekuensi dhuwur. Bentenane utama tabung kondensor ekstrusi lan tabung kondensor gandheng frekuensi dhuwur yaiku bisa gunakake bahan multi-lapisan campuran campuran aluminium. Klambi digunakake ing tabung sing diprodhuksi dening para penukar panas kanggo ngatasi tungku utawa nyala api lan nyedhiyakake resistansi korosi korban. Kita bisa nyedhiyakake tabung cekak utawa dawa, tabung bunder utawa bentuk D, tabung biasa utawa tabung sing siap digunakake, kalebu alur, bolongan bor, baffle lan blok sambungan gandheng



2.ProdukParameter (Spesifikasi)

Tabung kondensor gandheng frekuensi dhuwur: Tabung Babak (ketebalan tembok OD *)

8 * 1.0 / 8 * 1.4

28 * 1,5 / 1.6

9,52 * 1.0 / 1.5

29 * 2.0

10 * 1.0 / 1.1

10 * 1.0 / 1.1

12 * 1.0 / 1.5

30.2 * 1.2

12,7 * 1,5

31,6 * 1,5

13 * 1.2

32 * 1.5 / 1.8 / 2.0 / 2.5

16 * 1.0 / 1.05 / 1.1 / 1.15 / 1.2 / 1.25 / 1.8

33.3 * 1.5

17 * 1.3

33,4 * 1,5

18 * 1.2

35 * 1,5 / 1.8

19 * 1.3

36 * 1,5

20 * 1.0 / 1.1 / 1.15 / 1.2 / 1.3 / 1.5 / 2.0 / 2.05

38 * 2.0

20.15 * 1.15

38 * 2.2 / 2.5

21 * 2.0

40 * 1,5 / 1.8 / 2.0

22 * 1.27 / 1.3 / 1.5

42 * 2.0

23 * 1.7

45 * 2,85

24 * 1.5

50 * 2.5

25 * 1,5 / 1.8

50 * 2.6 / 3.0

26 * 1.9 / 2.2

61 * 3.0

27 * 1,5 / 1.6

 

Ukuran liyane bisa disesuaikan karo 10 dina kerja.


3.ProdukFeature And Application

Aplikasi otomotif: Kondensor kondisioner udara seluler
Aplikasi HVAC: Kondensor tetep

4. FAQ
P: OEM / ODM kasedhiya?
A: Ya, kita bisa!
P: Apa sampeyan bisa nyedhiyani conto?
A: Ya, Kita diajeni kanggo menehi conto kanggo mriksa kualitas
P: Apa kabijakan conto sampeyan?
A: Kita bisa menehi conto yen stok wis siyap, lan sampeyan mung kudu mbayar biaya pengiriman.


Panas Tags: Tabung kondensor gandheng frekuensi dhuwur, Disesuaikan, China, Diskon, Kualitas, Suplier, Sampel Gratis, Produsen, Quotation, Garansi Setahun