Aluminium Rectangular Welded Intercooler Tube
  • Air ProAluminium Rectangular Welded Intercooler Tube

Aluminium Rectangular Welded Intercooler Tube

Aluminium Rectangular Welded Intercooler Tube digunakake minangka bagéan saka intercooler yaiku piranti pertukaran panas udara-ke-udara utawa hawa-ke-cair sing digunakake ing mesin pembakaran internal turbocharged lan supercharged (induksi paksa) kanggo nambah efisiensi volumetrik kanthi nambah hawa asupan. - Kapadhetan daya liwat cooling isochoric.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk



Ing Majestic, kita nawakake tabung intercooler las persegi panjang aluminium kualitatif. Tabung intercooler las persegi panjang aluminium digawe kanthi nggunakake bahan mentah kualitas paling apik sing diteliti kanthi ketat sadurunge didol saka basis vendor. Kajaba iku, kita ngrancang tabung intercooler las persegi panjang aluminium kanthi kekuatan, kinerja, lan efisiensi biaya kanthi ukuran sing kompak lan bobote suda drastis. Apa sampeyan butuh profil standar utawa khusus, tabung intercooler las persegi panjang aluminium digawe kanggo nyedhiyakake kinerja lan daya tahan sing dibutuhake dening mesin turbocharged saiki.

 

 

Fitur tabung aluminium las frekuensi dhuwur:

1. Padhang, ora karat, ora oksidasi.

2. Lurus, ora ana deformasi.

3. Kuwat, angel, duwe sudhut mlengkung sampurna ing 90 derajat.

4. Bagean nglereni sing rapi lan lancar, ora ana burr.

5. frekuensi dhuwur gandheng, tepat ing specifications, gampang kanggo nginstal.

 

 

Dhasar kekarepan panggolékan lan kagunaan kang umum saka Aluminum Square Welded Intercooler Tube:

1. Bahan baku kanggo tabung warata: 4045/3003MOD/4045

2. Brazing welding aluminium intercooler tabung: Square / Rectangular tabung.

3. Teknik : Welding

4. Motong mburi sudhut pasuryan 90 ° +/-2

5. Dawa lan materi saka tabung sing selaras miturut customerâ € ™ s syarat.

 

 

Aluminium Rectangular Welded Intercooler Tube Aplikasi: tangki banyu otomatis, penukar panas, radiator aluminium, inter-cooler, evaporator, lsp

 

 

Kontrol kualitas:

1. Jaminan Mutu

a. jaminan kualitas materi sing mlebu; b. jaminan kualitas proses; c. jaminan kualitas sampel pisanan; d. Jaminan kualitas pungkasan.

 

2. Manajemen proses-Asil sing bener yaiku saka proses sing bener

a. Kontrol kartu proses produksi; b. Standar Operasional Prosedur;c. Sertifikasi Pekerjaan;d. Monitor grafik kualitas.

 

3. Manajemen peralatan lan fasilitas

a. Pangopènan périodik; b. Pangopènan nyegah.

 

4. Manajemen jamur

a. Manajemen urip jamur; b. Pangopènan périodik lan nyegah; c. Pemriksaan periodik.

 

 

FAQ

 

Q. Apa sampeyan pabrik utawa perusahaan dagang?

Kita minangka pabrik.

 

Q. Kepiye carane njamin kualitas produk sampeyan?

ISO9000, syarat klien, standar produk, pengawasan ketat kanggo ngontrol bahan mentah, proses produksi lan produk pungkasan

 

Q. Apa MOQ?

Urutan sampel bisa ditampa, lan sawetara conto bisa gratis.

 

Q. Suwene sampeyan butuh wektu pangiriman?

1) Pasokan sajrone 5-10 dina (produk ing dhaptar saham)

2) Produk khusus kudu diwilang miturut jumlahe

 

Q. Kepiye carane bisa entuk rega sampeyan?

Kita butuh informasi ing ngisor iki kanggo ngutip sampeyan:

1. Jeneng produk

2. Nomer OEM/DPI/NISSENS

3. Nggambar/Foto

4. Bahan Bahan (Komposisi Kimia)

5. Ukuran

6. Jumlah


Panas Tags: Aluminium Rectangular Welded Intercooler Tube, Disesuaikan, Kualitatif, Intercooler