Pendingin Minyak Sabuk Tabung
  • Air ProPendingin Minyak Sabuk Tabung

Pendingin Minyak Sabuk Tabung

Amarga minyak duwe konduktivitas termal lan terus-terusan mili lan sirkulasi ing mesin, adhem minyak duwe efek adhem ing crankcase mesin, kopling, perakitan katup, lsp. Malah kanggo mesin sing digawe adhem banyu, siji-sijine bagean sing bisa digawe adhem banyu minangka endhas silinder lan tembok silinder, lan bagean liyane isih kudu digawe adhem nganggo adhem minyak. Pendingin minyak dipérang dadi adhem minyak sabuk tabung lan adhem minyak fin-plate.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1.Pambuka Produk

Pendingin minyak sabuk tabung nggunakake bahan paduan aluminium premium, lan adhem minyak sabuk tabung duwe proteksi kuwat lan daya tahan paling optimal. Lan adhem minyak sabuk tabung dilengkapi aksesoris instalasi kanggo instalasi sing gampang.
Pendingin minyak sabuk tabung nyumbang kanggo adhem minyak mesin, transmisi, lan diferensial mburi. Mbantu nyuda suhu pendingin, efek pendinginan sing apik, nambah umur engien.


2. Parameter Produk (Spesifikasi)

Materi Aluminium
Jajaran barisan Disesuaikan
Werna Silver utawa Customized
MOQ 50PCS
Pengepakan Cilik kayu
Wektu pangiriman Biasane udakara 20-35 dina
Kiriman Segara, Udara, Ekspres
Garansi 12m


3. Nglayani & Jaminan

layanan kita:
1. Nyedhiyakake desain lan solusi teknis;
2. Kanggo pesanan stok, kita mung ngirim sajrone seminggu.
3. Kita bakal ngatur transportasi ekspres utawa laut kanthi tepat miturut saran sampeyan.

Jaminan kualitas
1. Tinjauan kontrak sing ketat kanggo njamin kelayakan saben pesenan.
2. Desain lan verifikasi proses sadurunge produksi massal.
3. Saben coolerr minyak sabuk tabung diuji tekanan kaya sing dibutuhake.
4. Kontrol kanthi ketat kabeh bahan baku lan tindakake inspeksi pungkasan sadurunge dikirim


4. FAQ:

P: Apa sampeyan nyoba kabeh barang sadurunge dikirim?
A: Ya, kita duwe tes 100% sadurunge dikirim
P: Suwene bisa nampa pesen?
A: Wektu pengiriman sing dikirim liwat laut udakara 30 dina lan udakara 7 dina kerja dikirim liwat udara
P: Negara endi sing wis diekspor?
A: lraq, UAE, Turkey, Thailand, SaudiArabia, Russia, Kazakhstan, UK, France, Australia, Janpan, Canada, Chile, Egypt.ect




Panas Tags: Pendingin Minyak Sabuk Tabung, Disesuaikan, China, Diskon, Kualitas, Suplier, Sampel Gratis, Produsen, Kutipan, Garansi Setahun

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.