Pendingin Minyak Fin Plate
  • Air ProPendingin Minyak Fin Plate

Pendingin Minyak Fin Plate

Kita digawe kanthi adhem saben adhem minyak fin plate supaya kompatibel karo sistem sampeyan, saben produk minangka sistem sampeyan, lan saben adhem minyak fin plate dirancang kanthi teliti kanggo nyedhiyakake kombinasi transfer panas lan tekanan mudhun sing paling apik.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1.Pambuka Produk

Pendingin minyak fin plate iki nduweni struktur fin-plate kompak sing nyedhiyakake efisiensi pendinginan sing apik banget nalika nyuda tekanan mudhun. Unit iki cocog kanggo truk mobil ukuran lengkap lan SUV kanthi towing konsisten kanggo aplikasi medium nganti entheng. Kanthi nyegah kegagalan transmisi sing gegandhengan karo panas, bisa nambah umur transmisi lan nambah kinerja ganti.


2. Parameter Produk (Spesifikasi)

Werna Minangka syarat sampeyan
MOQ 50 Piece
Lamaran Mobil
Garansi 12m
Jeneng Produk Pendingin minyak sirip piring
Conto Nampa


3. Fitur Produk lan Aplikasi

Fitur adhem minyak fin Plate
-Upting desain sing fleksibel banget
-Ningkatake geometri fin internal kanggo disipasi panas sing apik banget
-A macem-macem sirip termal bisa ngimbangi tekanan internal
-Lelep panas sing luwih efisien kanggo kinerja disipasi panas sing apik banget
Macem-macem anti-fragmen, sirip tanpa rana
-Tangkis panyimpenan remet sing dirancang khusus kanggo nahan tekanan dhuwur


4. Pangiriman & Nglayani

Wektu pengiriman gumantung saka tujuan lan faktor liyane. Miturut syarat khusus segara, udhara lan pelanggan, wektu pangiriman bisa udakara 20-30 dina kerja. Sawise dikirim, kita bakal ngirim informasi pangiriman lan nomer pelacakan liwat email.


5. FAQ:

P: Apa kondisi pengepakan sampeyan?
A: Biasane, kita bakal nggawa barang ing karton banjur ing kothak kayu.
P: Jam pinten kiriman sampeyan?
A: Biasane, butuh wektu sewulan sawise nampa pambayaran sadurunge. Wektu pengiriman tartamtu gumantung karo item lan jumlah sing sampeyan pesen.
P: Apa syarat pembayaran sampeyan?
A: T / T yaiku 30% saka setoran lan 70% sadurunge dikirim. Yen sampeyan duwe saran liyane, hubungi kula




Panas Tags: Pendingin Minyak Fin Plate, Disesuaikan, China, Diskon, Kualitas, Pemasok, Sampel Gratis, Produsen, Kutipan, Garansi Setahun

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.