Cooler Minyak Stainless Steel
  • Air ProCooler Minyak Stainless Steel

Cooler Minyak Stainless Steel

Cooler Minyak Stainless Steel umume digunakake kanggo adhem minyak pelumas utawa bahan bakar mesin, mesin rekayasa, kapal, lsp. Bahan utama produk kalebu bahan logam kayata aluminium, tembaga, stainless steel, casting, lsp. las utawa perakitan, saluran sisih panas lan saluran sisih adhem disambungake kanggo mbentuk penukar panas sing lengkap.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1.Pambuka Produk

Pendinginan baja tahan karat ngilangi perlindhungan korosi eksternal lan nambah daya tahan lan kinerja.
Nanjing Majestic nyedhiyakake adhem minyak tahan karat sing mbantu nyuda jumlah tembaga ing sistem minyak mesin, sing banjur nambah umur minyak lan nyuda panggunaan mesin.


2. Parameter Produk (Spesifikasi)

Spesifikasi Pendingin Minyak Baja tahan karat
Jeneng produk Cooler Minyak Stainless Steel
Ukurane Disesuaikan
Werna Ireng, Perak, Khusus
MOQ 50 pcs
Conto Nampa


3. Fitur Produk lan Aplikasi

Pendinginan stainless steel sing disedhiyakake yaiku aplikasi kanggo radiator angkat Fork, tugas abot lan entheng liwat radiator truk dalan lan off road, radiator peralatan konstruksi lan akeh radiator liyane.
Pendinginan stainless steel gampang dipasang kanthi utas eksternal, mesin cuci lan nut kacang. Pendinginan stainless steel pas karo tank cilik tanpa masalah. Nggawe tambahan sing luwih adhem kanggo transmisi kerja sing hard.


4. Pangiriman & Nglayani

1. Sambutan manufaktur OEM: radiator, intercooler, heater, kondensor, paket
2. Dhukungan supaya sampel.
3. Kita bakal mangsuli sampeyan babagan pitakon sajrone 24 jam.
4. Lan babagan pesanan sampel utawa pesanan cilik kanggo mriksa kualitas, kita 100% nampa lan dhukungan.
Kita duwe posisi sing apik ora mung kanggo nyedhiyakake produk sing berkualitas, nanging uga layanan purna jual sing apik. Insinyur sing wis trampil bakal menehi dhukungan teknis. Yen ana pitakonan utawa priksaan babagan Pendingin Minyak Baja tahan karat, aja ragu-ragu takon karo kita.


5. FAQ:

P: Pira karyawan sampeyan ing pabrik sampeyan?
A: Kita duwe luwih saka 180 karyawan, 10% minangka teknisi senior.
P: Kepiye nggawe bisnis dadi hubungan jangka panjang lan apik?
A: Ya, Yen dibandhingake karo kuningan tembaga, aluminium duwe efisiensi sing luwih dhuwur, bobot entheng lan umur kerja luwih dawa.
P: Apa MOQ sampeyan?
A: Iki adhedhasar model sing pengin.




Panas Tags: Pendingin Minyak Baja tahan karat, Disesuaikan, China, Diskon, Kualitas, Suplier, Sampel Gratis, Produsen, Kutipan, Garansi Setahun

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.