Perakitan adhem minyak aluminium
  • Air ProPerakitan adhem minyak aluminium

Perakitan adhem minyak aluminium

Perusahaan Nanjing Majestic fokus ing manufaktur perakitan radiator aluminium, perakitan antar pendingin lan perakitan pendingin minyak aluminium sajrone 12 taun. We are salah siji saka prodhusèn paling gedhé ing China.Moreover, kita pabrik wis certified dening ISO / TS16949 .Temtunipun kita bisa kanggo kurban kualitas produk lan prices competitive.Yen sampeyan duwe pitakonan, please aran gratis kanggo supaya kula ngerti lan looking nerusake kanggo nggarap sampeyan.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1. Pengenalan produk
Perakitan pendingin lenga aluminium saka perusahaan kita digawe saka motherboard, piring sisih, tabung pendingin lenga lan sirip.
Amarga minyak duwe konduktivitas termal lan terus-terusan mili lan sirkulasi ing mesin, adhem minyak adhem crankshaft mesin, batang sambung, piston, camshafts, komponen katup, lsp. Malah ing mesin sing digawe adhem banyu, siji-sijine komponen sing bisa digawe adhem kanthi banyu yaiku endhas silinder lan tembok silinder, lan bagean liyane isih kudu digawe adhem kanthi unit adhem minyak.



2.ProdukParameter (Spesifikasi)

Spesifikasi

Jeneng Produk

Déwan pendingin lenga aluminium

Materi

alumunium

Lamaran

universal

Werna

Customized

MOQ

50 pcs

Garansi

12m

 

3. Kauntungan Produk lan Aplikasi
Kauntungan saka unit pendingin minyak aluminium:
1. Perakitan adhem minyak digawe saka paduan aluminium, bobot entheng, resistensi kejut lan efisiensi transfer panas sing dhuwur.
2. Ing struktur lan saluran, sirip efisiensi dhuwur digunakake kanggo nggedhekake area transfer panas lan nambah total koefisien transfer panas.
3. Inti konstruksi kabeh-aluminium.
4. Sales langsung pabrik, kualitas asli, regane murah
5.Energy saving lan kurang biaya.
6. Urip layanan luwih suwe, tekanan kerja dhuwur, lan tingkat kegagalan kurang.
7. Layanan tulus, yen sampeyan duwe pitakon sawise nampa barang, aja bebas hubungi kami, kita bakal menehi solusi paling apik.

4. FAQ
P: Kepiye carane bisa tuku produk sing dibutuhake?
A: Kita butuh nomer produk sing akurat, yen sampeyan ora bisa menehi nomer produk, sampeyan bisa ngirim gambar produk sampeyan, utawa menehi katrangan model truk, nameplate mesin, lsp. Kita bakal nemtokake produk sing sampeyan butuhake. .
P: Kepiye nggawe bisnis dadi hubungan jangka panjang lan apik?
A: Kita njaga kualitas apik lan rega sing kompetitif kanggo njamin para pelanggan entuk manfaat
P: Negara endi sing sampeyan ekspor?
A: lraq, UAE, Turki, Malaysia, Thailand, Arab Saudi, Rusia, Kazakhstan, Inggris, Prancis, Australia, Janpan, Kanada, Chili, Mesir.


Panas Tags: Perakitan adhem minyak aluminium, Disesuaikan, China, Diskon, Kualitas, Suplier, Sampel Gratis, Produsen, Kutipan, Garansi Setahun

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.