Aluminium Tube Belt Oil Cooler
  • Air ProAluminium Tube Belt Oil Cooler

Aluminium Tube Belt Oil Cooler

Kita Nanjing Majestic Auto Parts Co., Ltd, diadegake ing taun 2016, fokus ing R&D lan ekspor penukar panas, pendingin minyak, radiator, sirip aluminium penukar panas, inti aluminium, pendingin minyak sabuk tabung aluminium lan produk sing gegandhengan. Penukar panas kita nutupi mesin konstruksi, mesin diesel, generator diesel, mobil, motor, kompresor udara, tenaga angin, kapal, peralatan hidrolik, truk, bus listrik, lapangan minyak lan akeh aspek liyane.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Pendingin Minyak Sirip Tabung Aluminium

We nyedhiyani macem-macem jinis aluminium tabung sabuk coolers lenga, lan bisa adataluminium tabung sabuk lenga adhemmiturut syarat pelanggan. Iki digawe saka aluminium berkualitas tinggi kanthi awet lan kandel kanthi resistensi karat sing apik lan boros panas. Kita bisa ndhukung pesenan batch cilik. Sugeng rawuh kanggo takon.


Fitur produk

Aluminium tabung sabuk lenga adhem Bisa digunakake kanggo kelangan lenga mesin, transmisi lan diferensial mburi, digawe saka aluminium anodized kualitas dhuwur kanggo kekiatan banget lan pangayoman, becik kanggo kendaraan werna retrofitted sing mlaku karo sethitik utawa trek. Ngurangi suhu nganti 50 ° F mbantu nyuda suhu coolant lan ndawakake umur mesin kanthi nambah efisiensi pendinginan. Kualifikasi kanggo ngowahi radiator dadi fungsi otomotif. Bisa digunakake minangka path cooling bypass kanggo lenga transmisi.



Layanan Kita

Ø Nyedhiyakake desain lan solusi teknis;
Ø Kita bakal nyedhiyakake cooler minyak sabuk tabung aluminium miturut model sampeyan lan konfirmasi.
Ø Pasokan aksesoris kapan wae;
Ø Tinjauan kontrak sing ketat nglibatake kabeh departemen kanggo mesthekake kelayakan saben pesenan.
Ø Proses desain lan verifikasi sadurunge produksi massal.
Ø Saben cooler diuji tekanan nalika dijaluk.



FAQ

Q1: Apa sampeyan pabrik utawa perusahaan dagang?
A1: Kita duwe pabrik
Q2: Ing endi pabrik sampeyan?
A2: Pabrik kita dumunung ing Foshan City, Provinsi Guangdong.
Q3: Apa sampeyan duwe conto?
A3: Ya, nanging biaya pengiriman bakal dadi tanggung jawab sampeyan.
Q4: Apa pasar utama kanggo produk sampeyan?
A4: Pasar utama kita ana ing Timur Tengah, Asia Tenggara, Amerika Selatan, Afrika, Asia Kidul, lsp.


Panas Tags: Pendingin Minyak Sabuk Aluminium, Disesuaikan, China, Diskon, Kualitas, Pemasok, Sampel Gratis, Produsen, Kutipan, Garansi Setaun

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.