Mesin Pendingin Aluminium Intercooler
  • Air ProMesin Pendingin Aluminium Intercooler

Mesin Pendingin Aluminium Intercooler

Kita minangka produsen profesional sing spesialisasine ing riset, pangembangan, produksi lan penjualan radiator otomotif global, intercooler aluminium pendingin mesin, kondensor otomotif lan komponen otomotif liyane. Lan kita minangka salah sawijining produsen paling gedhe ing China.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1.Pambuka Produk

Tujuan instalasi intercooler aluminium pendingin mesin utamane kanggo nyuda suhu udara asupan. Prinsip kerja turbocharging yaiku nggunakake gas knalpot mesin kanggo nyebabake agul-agul knalpot, lan banjur drive sisih liyane agul-agul asupan kanggo meksa meksa hawa kanthi paksa lan kirim menyang ruang pembakaran. Mula, kudu nginstal intercooler aluminium sing adhem mesin kanggo nyuda suhu.


2. Parameter Produk (Spesifikasi)

Jeneng produk Mesin Pendingin Aluminium Intercooler
Materi Aluminium
Moq 50 pcs
Conto Nampa
Spesifikasi Disesuaikan
Bayaran T / T
Kiriman SEA, AIR, EXPRESS
Wektu pangiriman Udakara 15-30 wokrdays


3. Fitur Produk lan Aplikasi

Fitur utama: Mesin pendingin aluminium intercooler nduweni kekuatan dhuwur, konduktivitas panas sing dhuwur, umur panjang, performa dhuwur
Bidang terapan:
-Mesin budaya, traktor lan peralatan kehutanan
-Mesin konstruksi
-Industri otomotif
-Lengkapan dalan
-Kompresor
-Instalasi hidrolik
-Set generator generator


4. Pengiriman lan Pembayaran

1: Biasane kita ngirim pesenan liwat segara utawa ...
2: Kita paling apik kanggo ngirim pesanan sampeyan sajrone 1 minggu sawise nampa pembayaran
3: Kita bakal ngandhani nomer pelacakan yen pesen wis dikirim.
4: Kita nampa transfer T / T Bank, L / C, Western Union, Paypal.


5. FAQ:

P: Apa garansi kanggo radiator?
A: Setahun.
P: Apa fitur produk kita?
A: Kabeh produk digawe kanthi adat, yen sampeyan bisa menehi gambar utawa sketsa, kita bisa ngasilake produk sing pas kanggo sampeyan.
P: Apa bahan intercooler aluminium pendingin mesin?
A: 3003aluminum.




Panas Tags: Mesin Pendingin Aluminium Pendingin, Disesuaikan, China, Diskon, Kualitas, Suplier, Sampel Gratis, Produsen, Quotation, Garansi Setahun

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.