Mesin Uji Bocor Kondensor
  • Air ProMesin Uji Bocor Kondensor

Mesin Uji Bocor Kondensor

Mesin uji bocor kondensor nggunakake chip mikrokomputer asing paling anyar, sensor presisi tinggi lan katup solenoid bocor nol kanggo njamin akurasi asil tes lan daya tahan instrumen. Mikrokomputer kanthi otomatis ngontrol proses deteksi lan nglumpukake data, lan nggunakake algoritma paling anyar lan piranti lunak khusus kanggo nganalisa lan ngolah data, sing menehi kompensasi paling gedhe efek suhu (kalebu suhu sekitar) sajrone proses deteksi. Ngatasi gangguan eksternal lan nyadari deteksi bocor tekanan langsung. Asil deteksi intuisi lan duwe rasio kinerja biaya sing dhuwur. Iki minangka peralatan sing cocog kanggo deteksi ketegangan udara.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1.Pambuka Produk

Mesin tes bocor kondensor uga diarani detektor anti banyu, detektor bocor, detektor bocor udara, detektor bocor, tester sesak, lan liya-liyane. Umume digunakake kanggo tes segel produk, tes anti banyu, tes level proteksi IP. Umume metode deteksi bocor tradisional kecemplung banyu utawa penyemprotan banyu sabun. Miturut pamriksan visual penguji, kebocoran bahan kerja bakal diadili. Jumlah bocor gumantung marang penilaian subyektif panguji, mula angel ngilangi pengaruh faktor manungsa tumrap asil tes, lan uga bisa nemtokake manawa ora bisa ngukur tingkat kebocoran bahan kerja kanthi kuantitatif. Kajaba iku, sawise nggunakake metode iki kanggo nyoba, kerja tambahan kayata reresik, pangatusan lan perawatan anti karat ing workpiece kudu ditindakake, sing bakal nyebabake masalah produksi, lan sawetara produk ora bisa mlebu banyu. Sawise banyu mlebu, mula bakal rusak. Tambah biaya pangujian anti banyu.
Kanthi nyepetake proses industrialisasi, persyaratan kualitas produk tambah saya dhuwur, lan metode deteksi kebocoran tradisional ora bisa memenuhi persyaratan nyata. Mula, detektor mesin uji bocor kondensor saiki biasane nggunakake tekanan diferensial, tekanan langsung lan jinis aliran.


2. Fitur Produk lan Aplikasi

Area aplikasi mesin uji kebocoran kondensor:
Mesin uji bocor kondensor sing akeh digunakake ing radiator, kondensor, adhem, tembaga, radiator mobil, radiator aluminium: radiator aluminium die-cast, radiator komposit baja-aluminium, radiator kabeh-aluminium lan produk liyane tes ketat udara ing-line, tes sealing , Uga bisa digunakake ing laboratorium kanggo tes nyenyet udara lan tes panyegelan.


3. FAQ:

P: Apa sampeyan duwe manual instalasi sing rinci lan profesional?
A: Ya wis
Q: Napa kita bisa milih sampeyan?
A: Kita bisa nyedhiyakake layanan respon cepet, wektu cendhak lan rega kompetitif.
P: Kepiye kutipan lan suwene validitas pethikan kasebut?
A: Biasane kita bakal nggawe kuotasi liwat email sajrone 24 jam sawise nampa priksaan. Regane sah 30 dina.




Panas Tags: Mesin Uji Bocor Kondensor, Disesuaikan, China, Diskon, Kualitas, Suplier, Sampel Gratis, Produsen, Quotation, Garansi Setahun

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.