Mesin Fin Kecepatan Tinggi
  • Air ProMesin Fin Kecepatan Tinggi

Mesin Fin Kecepatan Tinggi

Bentuk agul-agul Mesin Fin Fin Dhuwur sing dikembangake lan dirancang dening perusahaan kami nggunakake teknologi pemrosesan presisi tinggi khusus lan metode perawatan panas khusus kanggo nggawe gulung pembentuk resistensi nyandhang kekuwatan sing luwih dhuwur, lan kanggo nggawe gulungan pembentuk umur layanan maneh. . Yen sampeyan duwe kabutuhan, pelanggan bisa ngubungi.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1.Pambuka Produk

Mesin sirip nuduhake mesin sirip stamping, sing bisa ngasilake sirip persegi kanthi dhuwur 10 mm, kalebu sirip lurus, sirip offset, lan sirip bergelombang.
Sirip minangka unsur dhasar saka penukar panas plis-sirip. Bentuk sirip sing umum digunakake yaiku: sirip lurus, sirip zigzag, sirip pirang-pirang, sirip bergelombang, sirip sing dikencengi, lsp.
Mesin Pembuat Sirip Berkecepatan Tinggi minangka peralatan khusus kanggo numbuk sirip pertukaran sirip panas. Dilengkapi cetakan sing cocog, bisa ngetokake kabeh jinis sirip sing kasebut ing ndhuwur. Sirip sing ditinju nduwe akurasi dimensi sing dhuwur lan efek larik sing apik, lan digunakake umume dening perusahaan penukar panas-pelat.
Mesin sirip dipérang dadi Mesin Fin Kecepatan Tinggi, mesin sirip kecepatan rendah, mesin sirip stamping lan mesin sirip bergulir.


2. Layanan sawise-sales

Kanthi tambah akeh konten teknis kanggo pangguna, pangguna duwe sarat sing ketat kanggo produk, lan kerja jasa saya dadi faktor penting ing pangembangan perusahaan. Kanggo mesthekake layanan sing diwenehake kanggo pangguna, supaya bisa muter kabeh keuntungan sing cepet lan efektif, perusahaan adhedhasar pengalaman praktik pirang-pirang taun, persyaratan kanggo kerja layanan dadi saya cepet, lengkap lan efisien . Perusahaan kita wis suwe ngetrapake kabijakan layanan sing berorientasi pangguna, lan mboko sithik nggawe sistem layanan canggih lan lengkap. Kebijakan lan sistem kita wis ngalami tes pasar, kanggo mesthekake manawa Mesin Fin Kecepatan Tinggi bisa mlaku kanthi luwih apik ing pasar domestik sing jembar, kita bakal:
1. Nalika pelanggan tuku mesin, perusahaan kerja sama karo pangguna kanggo nindakake pelacakan sawise-penjualan kanthi apik, kayata informasi rinci (jeneng, alamat ,,,, lsp) unit tuku lan unit panggunaan, lan kirimake menyang departemen layanan pangguna kanggo manajemen komputer lan nggawe file pangguna sing rinci. Supaya bisa nglacak layanan kasebut kapan wae mbesuk
2.Kanggo Mesin Fin Berkecepatan Tinggi iki, periode garansi mesin pembentuk sirip perusahaan yaiku 12 wulan kanggo kabeh mesin.
3. Waktu respons layanan normal yaiku 24 jam


3. FAQ:

P: Apa sampeyan duwe manual instalasi sing rinci lan profesional?
A: Ya, kita bisa menehi manual instalasi sing rinci lan profesional.
P: Pira karyawan sampeyan ing pabrik sampeyan?
A: Pira karyawan sampeyan ing pabrik?
P: Kepiye kutipan lan suwene validitas pethikan kasebut?
A: Biasane kita bakal nggawe kuotasi liwat email sajrone 24 jam sawise nampa priksaan. Regane sah 30 dina.




Panas Tags: Mesin Fin Kecepatan Tinggi, Disesuaikan, China, Diskon, Kualitas, Suplier, Sampel Gratis, Produsen, Quotation, Garansi Setahun

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.