Tabung kondensor komposit
  • Air ProTabung kondensor komposit

Tabung kondensor komposit

Nanjing Majestic diadegake ing taun 2007 lan dununge ing Nanjing, Provinsi Jiangsu, China. Kita minangka salah sawijining produsen tabung aluminium paling gedhe ing China, Kita ngrancang lan ngasilake kabeh jinis tabung aluminium, kayata tabung kondensor komposit, tabung intercooler gandheng frekuensi dhuwur, tabung kondensor gandheng frekuensi dhuwur, tabung aluminium ekstrusi dll. Kita duwe macem-macem katalog sing bisa dipriksa, uga tabung khusus karo gambar sampeyan. Yen perlu, welcome kanggo ngubungi kita.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1.Pambuka Produk

Tabung kondensor komposit nuduhake nambah lapisan aluminium sing bisa dilas menyang tabung biasa. Umume, lapisan njero 3003 utawa 6061, lan lapisan njaba yaiku 4343 utawa 6063, saengga loro paduan aluminium kasebut dikombinasekake kanthi kenceng. Lapisan tambahan ngidini tabung bisa dilas kanggo bahan liyane. Tabung kondensor komposit iki akeh digunakake ing lapangan penukar panas AC.



2.ProdukParameter (Spesifikasi)

Tabung kondensor gandheng frekuensi dhuwur: Tube Tabung (ketebalan tembok * OD)

8 * 1.0 / 8 * 1.4

28 * 1,5 / 1.6

9,52 * 1.0 / 1.5

29 * 2.0

10 * 1.0 / 1.1

10 * 1.0 / 1.1

12 * 1.0 / 1.5

30.2 * 1.2

12,7 * 1,5

31,6 * 1,5

13 * 1.2

32 * 1.5 / 1.8 / 2.0 / 2.5

16 * 1.0 / 1.05 / 1.1 / 1.15 / 1.2 / 1.25 / 1.8

33.3 * 1.5

17 * 1.3

33,4 * 1,5

18 * 1.2

35 * 1,5 / 1.8

19 * 1.3

36 * 1,5

20 * 1.0 / 1.1 / 1.15 / 1.2 / 1.3 / 1.5 / 2.0 / 2.05

38 * 2.0

20.15 * 1.15

38 * 2.2 / 2.5

21 * 2.0

40 * 1,5 / 1.8 / 2.0

22 * 1.27 / 1.3 / 1.5

42 * 2.0

23 * 1.7

45 * 2,85

24 * 1.5

50 * 2.5

25 * 1,5 / 1.8

50 * 2.6 / 3.0

26 * 1.9 / 2.2

61 * 3.0

27 * 1,5 / 1.6

 

Ukuran liyane bisa disesuaikan karo 10 dina kerja.



3.ProdukFeature
1. Kaluwihan tabung kondensor komposit:
2. Bobot entheng;
3. Gampang kanggo las;
4. resistensi korosi sing apik;
5. resistensi tekanan sing apik;
6. Standar inspeksi komposit;
7. kisaran penyimpangan cilik;
8. Nilai daur ulang sing dhuwur;
9. Kualitas permukaan dhuwur


4. FAQ:
T: Apa sampeyan bisa ngasilake miturut conto?
A: Ya, kita bisa ngasilake conto utawa gambar teknis sampeyan. Kita bisa nggawe cetakan lan perlengkapan.
P: Kepiye ngirim?
A: Pengangkutan laut, Pengangkutan udara, ekspres;
P: Apa syarat pengiriman sampeyan?
A: Kita bisa nindakake EXW, FOB, FCA, CFR, CIF.ect

Panas Tags: Tabung kondensor komposit, Disesuaikan, China, Diskon, Kualitas, Suplier, Sampel Gratis, Produsen, Kutipan, Garansi Setahun