Digambar tabung aluminium
  • Air ProDigambar tabung aluminium

Digambar tabung aluminium

Tabung aluminium sing digambar minangka solusi bobot entheng kanggo penukar panas standar, nggunakake tabung bunder sing dikembangake kanthi mekanis, tabung oval sing rata lan bentuk tabung liyane minangka spesifikasi khusus.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1. Pengenalan produk
Tabung aluminium sing digambar akeh digunakake ing tabung aluminium sing digambar kanthi tliti dhuwur (uga disebut tabung ditarik kadhemen aluminium) saka penukar panas, kalebu tabung bunder aluminium, tabung benang internal (tabung alur njero), tabung kolektor mulus (tabung koleksi), lan Drawn lawas. tabung aluminium, tabung aluminium sing digambar lancar, tabung kapiler, tabung kacang, lan sapiturute, minangka bahan utama kanggo produk pungkasan kayata evaporator lan kondensor AC rumah tangga lan komersial, evaporator AC mobil, kondensor radiator, lan tangki banyu.

2. Fitur Produk
Farture saka tabung ditarik yaiku:
1. entheng
2. Efisiensi transfer panas sing dhuwur
3. Gampang kanggo mbentuk lan mlengkung
4.Low kapasitas-kualitas dhuwur
5. pengawet
6.High tliti lan toleransi cedhak
7. Kualitas lumahing dhuwur

3. Layanan kita
1. Desain sing digawe miturut kabutuhan sampeyan
2. Dimensi, toleransi lan tempering sing cocog karo spesifikasi sampeyan
3. Solusi kanggo nglereni roll lan cut-to-dawa
4. Proses simulasi
5. Dhukungan Teknis
6. Tliti dhuwur lan toleransi nyenyet
7. Ngatur-digawe
8. Komposisi campuran paling apik kanggo proses vakum lan CAB brazing

9. Sertifikasi TS 16949


4. FAQ:
Q. Kepiye babagan wektu pangiriman sampeyan?
A: Umumé, bakal njupuk 30 kanggo 45 dina sawise nampa pembayaran advance. Wektu pangiriman tartamtu gumantung
babagan barang lan jumlah pesenan sampeyan.
Q. Apa sampeyan bisa ngasilake miturut conto?
A: Ya, kita bisa ngasilake kanthi conto utawa gambar teknis. Kita bisa mbangun cetakan lan peralatan.
Q. Apa kebijakan sampel sampeyan?
A: Kita bisa nyedhiyakake sampel yen kita duwe bagean siap ing saham, nanging pelanggan kudu mbayar biaya pengiriman.

Panas Tags: Tabung aluminium sing digambar, Disesuaikan, China, Diskon, Kualitas, Pemasok, Sampel Gratis, Produsen, Kutipan, Garansi Setaun