Tabung aluminium mulus
  • Air ProTabung aluminium mulus

Tabung aluminium mulus

Tabung aluminium sing mulus minangka salah sawijining produk sing paling penting lan akeh digunakake ing perusahaan kita. Kita nggawe, nyuplai, ngekspor, perdagangan lan grosir kanthi efisien ing meh kabeh wilayah negara lan negara liya. Tabung aluminium iki digunakake ing macem-macem industri.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1. Pengenalan produk
Tabung extruded tekan ukuran final liwat proses extrusion panas lan bisa mulus utawa non-seamless (tabung terstruktur). Dibandhingake karo pipa irisan (pipa struktural), pipa aluminium sing mulus yaiku pipa tanpa las.

Proses profesional kanggo manufaktur pipa sing lancar diwiwiti saka extruding pipa kothong utawa bar padat sing dilatih kanthi spesifikasi sing ketat. Pipa lancar diprodhuksi nggunakake rong cara. Salah siji cara kanggo push billet aluminium kothong liwat cetakan lan mandrel penet karo pasukan gedhe ing suhu dhuwur. Cara liya iku pass ngalangi kothong liwat penet doyo, lan banjur mandrel pierces lan extrudes kothong ing stroke maju kapindho. Ora ketompo cara sing digunakake, pipa ora duwe welds utawa jahitan, sing cocok banget kanggo anodizing lan prosedur finishing liyane.


2. Parameter Produk (Spesifikasi)

Jeneng produk

Tabung aluminium mulus

wangun

Bunder, persegi, oval, persegi panjang, lsp

Temper

T3 - T8

sasmita

1000 - 7000 Seri

Kekandelan tembok

0.5mm ~ 150mm

Kekerasan

35-130HB

Panganggone

Panggunaan industri, panggunaan pesawat, lsp

Paduan

1070 1060 1100 3003 5052 5083 5086 2024 2014 2618 60617075

Toleransi

± 1%

Bahan

paduan aluminium

Layanan Pangolahan

Bending, Decoiling, Welding, Punching, Cutting, Coating

Kemasan

Pallet kayu standar ekspor (minangka syarat)

Sertifikasi

ISO9001:2015, ISO14001:2015, ROHS, SGS

MOQ

1 ton

Fitur

1) Gampang instalasi

 

2) Kekuwatan dhuwur

 

3) Low ing biaya

 

4) Awet

 

5) Penampilan apik

 

6) Antioksidasi


3. Fitur Produk lan Aplikasi
Tabung aluminium sing lancar digunakake ing industri kayata cetakan, mesin, elektronik, mobil, penerbangan, lan kapal. Babagan jalur produksi produk sertifikasi produk kemasan pasar global Kita setya mbukak pasar internasional. Pelanggan kita teka saka kabeh ndonya, kayata Afrika, Amerika Latin, Timur Tengah, Asia Tenggara, Eropa, lan sapiturute. Kualitas sing apik banget lan rega sing murah wis entuk pangenalan.

4.FAQ:
P: Apa sampeyan nampa pesenan sing disesuaikan?
A: Ya wis. Pesenan khusus sampeyan mesthi ditampani. Mangga menehi kita perfrmances technical utawa conto supaya kita bisa ngatur produk miturut pilihan. Babagan rincian liyane, please aran gratis kanggo hubungi kita.
Q: Apa MOQ sampeyan?
A: Iki adhedhasar model sing dikarepake.
Q: Kepiye sampeyan njamin kualitas?
A: Kita duwe set mesin tes lan tim uji profesional. Saben produk diuji kanthi apik sadurunge dikirim.

Panas Tags: Tabung aluminium mulus, Disesuaikan, China, Diskon, Kualitas, Pemasok, Sampel Gratis, Produsen, Kutipan, Garansi Setaun