Tungku Brazing Terus-terusan
  • Air ProTungku Brazing Terus-terusan

Tungku Brazing Terus-terusan

Tungku brazing sing terus-terusan nggunakake pemanasan suhu dhuwur kanggo terus-terusan mrodhuksi produk logam kanthi amonia lan hidrogen sing diurai dening tungku dekomposisi amonia cair digunakake minangka swasana. Amarga ana proteksi hidrogen ing tungku, produk logam kasebut bisa dikurangi kanthi kahanan suhu dhuwur ing tungku. Produk las bisa entuk lancar lan padhang. Bahan gaweyan brazed kalebu bahan gaweyan adhedhasar wesi, bahan kerja adhedhasar tembaga, lan bahan kerja stainless steel.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1.Pambuka Produk

Ing industri otomotif, brazing gas terus-terusan minangka cara sing penting banget lan digunakake kanthi umum, utamane kanggo nggawe radiator otomotif lan telung filter otomotif. Wiwit taun 1980-an ing negara saya, macem-macem jinis tungku brazing terus dilindhungi saka luar negeri, sing ningkatake peningkatan kualitas produk lan efisiensi produksi. Wiwit taun 1990an, unit riset ilmiah negara saya uga wis maju ngembangake nitrogen - tungku brazing terus-terusan sing dilindhungi kanggo radiator aluminium, sing ningkatake pangembangan industri otomotif negara saya.


2. Fitur Produk lan Aplikasi

Tungku brazing sing terus-terusan iki digunakake ing produksi stainless steel, aluminium lan bagean liyane ing industri kayata mobil, mesin diesel, aerospace, AC lan kulkas, pemanas banyu gas, lan elektronik.
Fitur
1. tungku dadi panas duwe kekuatan sing apik, deformasi termal cilik lan umur pelayanan sing luwih apik
2. Bagean adhem dilengkapi exchanger panas, sing bisa nambah laju pendinginan saka bahan kerjo.
3. Bahan lapisan tungku sing diimpor dipilih kanggo nyuda konsumsi energi.
4. Desain khusus ngidini regulasi tekanan tanpa langkah ing saben zona zona pemanas kanggo njaga suhu konstan tungku pemanas. Stabilitas suhu tungku bisa nganti plus utawa minus 1â ƒ.
5. Desain tahan bledosan sing unik. Macem-macem sirkuit alarm kesalahan lan piranti proteksi otomatis sing gegandhengan digunakake kanggo njamin operasi tungku sing aman.


3. FAQ:

P: Apa bisa ngunjungi pabrik sampeyan?
A: Mesthi wae, sampeyan welcome sampeyan ing pabrik.
P: Apa sampeyan bakal menehi garansi?
A: Ya, kita yakin banget karo produk, lan dikemas kanthi apik, mula biasane sampeyan bakal nampa pesenan kanthi kondhisi sing apik. Nanging amarga wis suwe, bakal ana kerusakan kanggo produk. Sembarang masalah kualitas, kita bakal menehi hasil langsung.
P: Pabrik sampeyan dununge?
A: Kita ing Nanjing




Panas Tags: Tungku Brazing Terus-terusan, Disesuaikan, China, Diskon, Kualitas, Suplier, Sampel Gratis, Produsen, Quotation, Garansi Setahun

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.