Tungku Brazing Vakum
  • Air ProTungku Brazing Vakum

Tungku Brazing Vakum

Vacuum Brazing tungku minangka salah sawijining peralatan sing digunakake kanggo penganiayaan logam lan perawatan panas sing padhang. Cocog kanggo produksi massal bagean baja tahan karat cilik lan medium (barang-barang meja, pisau, perangkat keras, lsp.), Kayata quenching padhang lan tempering saka stainless steel martensitik, lan anil stainless steel austenit sing padhang.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1.Pambuka Produk

Tungku pembakaran vakum minangka peralatan perawatan panas kanthi ukuran gedhe, bisa nyemburake vakum, anil vakum, penuaan vakum lan proses liyane. Akeh program sing beda bisa diprogram, atusan titik kurva perawatan panas bisa dikontrol lan diprogram, dipérang dadi enem zona, munggah, mudhun, kiwa lan tengen, lan ngarep lan mburi kanggo ngontrol suhu. Ana perekam suhu multi-titik lan titik siji lan piranti proteksi suhu sing luwih gedhe, lan tungku tungku vakum seragam. Kinerja kasebut bisa dikontrol ing ± 3 "ƒ, lan dilengkapi nitrogen kemurnian tinggi lan dhuwur -kontrol piranti pendinginan paksa Tungku brazing vakum nduweni kapasitas tungku sing akeh lan efisiensi dhuwur, lan ora mbutuhake produk pangolahan tambahan kanggo bagean lan komponen sing kompleks kanthi sarat khusus.


2. Fitur Produk lan Aplikasi

Tungku brazing vakum umume digunakake kanggo nggawe vakum produk aluminium kayata penukar panas paduan aluminium, brazing stainless steel, paduan titanium, paduan keras, paduan suhu tinggi, logam non-ferrous, lan tempering vakum saka baja kecepatan tinggi, alat baja, baja bantalan, baja tahan karat lan bahan liyane, uga perawatan penuaan lan anil logam non-ferrous, lan pembuangan vakum saka penukar panas stainless steel, pendingin minyak, lan cangkir vakum stainless steel.


3. FAQ:

P: Kepiye ngirim?
A: Pengangkutan laut, Pengangkutan udara, ekspres;
P: Apa syarat pengiriman sampeyan?
A: Kita bisa nindakake EXW, FOB, FCA, CFR, CIF.ect
P: Apa kaluwihan ing kualitas?
A: Kabeh proses diproduksi ing pabrik dhewe, kita bisa ngontrol kualitas;




Panas Tags: Tungku Brazing Vacuum, Disesuaikan, China, Diskon, Kualitas, Suplier, Sampel Gratis, Produsen, Kutipan, Garansi Setahun

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.