Warta Industri

Ngenalke Injen Intercooler Piping kanggo Camaro 2.0T

2022-09-01

Ngenalke Injen Intercooler Piping kanggo Camaro 2.0T

Nalika Ford ngenalake Mustang EcoBoost 2.3L, para penggemar dadi polarisasi banget. Sawetara pecandu weruh iku minangka upeti kanggo SVO Mustangs lawas, sawetara pecandu weruh iku minangka upaya banget kanggo mréntahaké kanggo pamirsa luwih gedhe. Preduli yen sampeyan tresna utawa sengit marang EcoBoost Mustang, Chevy dipeksa mangsuli lan padha nindakake karo 2.0T Camaro. Sampeyan bisa uga koyone aneh kanggo ngowahi Camaro 2.0T, nanging mesin turbo banget tuner loropaken lan modifikasi prasaja nggawe prabédan massive ing daya. Salah sawijining modifikasi sing gampang yaiku nambah diameter pipa intercooler.

Injen weruh kesempatan kanggo nggawe kit intercooler piping budget-friendly. Nambah ukuran pipa intercooler nambah aliran. Iki bisa mbantu spool turbo munggah luwih cepet sing bakal nambah respon throttle lan ngidini luwih akeh udara kanggo mlebu intercooler. Pungkasane aliran tambah iki nambah tenaga jaran lan torsi. Pipa intercooler iki uga pas karo 2013-2017 2.0T Cadillac ATS.