Warta Industri

Oil Cooler Pambuka kanggo Auto Equipment

2022-09-16

Oil Cooler Pambuka kanggo Auto Equipment

Cooler lenga minangka jinis radiator sing nggunakake lenga minangka coolant. Minangka lenga cools obyek ing pitakonan, iku nyerep panas. Iku banjur bakal pass liwat adhem, lan bali menyang obyek panas. Iki minangka siklus sing terus-terusan, nyedhiyakake tingkat pendinginan sing tetep kanggo item sampeyan.

Iki umume digunakake ing mesin kinerja dhuwur sing ora, utawa ora bisa, digawe adhem karo banyu. Asring, sistem sirkulasi lenga sing digunakake kanggo pelumasan diadaptasi supaya sistem pendinginan iki bisa ditindakake. Mbutuhake kapasitas lenga sing luwih gedhe lan tingkat aliran sing luwih gedhe liwat pompa minyak, bebarengan karo cooler minyak-airoil.